Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

EmreSalman

Üye
kardeş 603ü bulabildin mi :D

EmreSalman

Üye
603e başladın mı peki :D

EmreSalman

Üye
603 var su gibi diyince bende aldın zannetim ondan :D

EmreSalman

Üye
anladım :D şansa 701 de yok :D

h!do

Üye
şu ledi kırmızı değilde normal haline nasıl ceviririz ?şu an bundan öncekş evolvs sürümünü kullanıyorum ve hiç olmadığı kadar memnunum sadece su yanıp sönen bildirim ışığım eksik nasıl yaparız onu bi aydınlatırmısn ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
şu ledi kırmızı değilde normal haline nasıl ceviririz ?şu an bundan öncekş evolvs sürümünü kullanıyorum ve hiç olmadığı kadar memnunum sadece su yanıp sönen bildirim ışığım eksik nasıl yaparız onu bi aydınlatırmısn ?

şuan aklımda yok adı pc geçince hangi dosyayı orjinal yazılımdan çekeceğini söylerim cfw ye aktarırsan orjinaldeki gibi olur.

COJR3

COJR3

Üye

Ekran koruyucu saat'i kapattığımda (yani ekran koruyucuyu 'yok' olarak işaretlediğimde) yanıp sönen beyaz bekleme ışığı aktif oluyor. Ayarlardan bekleme ışığını açıp, koruyucuyu kapatıp sonucu yazarmısın? Kırmızı led ile bildirim bence çok karizmatik (h)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ekran koruyucu saat'i kapattığımda (yani ekran koruyucuyu 'yok' olarak işaretlediğimde) yanıp sönen beyaz bekleme ışığı aktif oluyor. Ayarlardan bekleme ışığını açıp, koruyucuyu kapatıp sonucu yazarmısın? Kırmızı led ile bildirim bence çok karizmatik (h)

menü ışığı beyaz yanıp söner..

h!do

Üye

sonuç olumsuz sadece bekleme ışıgı yanıyor mesaj gelince gene aynı kırmızı yanıyor. Ya aslında asıl istdmemin nedeni whatsapp kullanıyorum normalde mesaj gelnce beyaz yaniylrdu whatsappdan gelince kırmızı.Hem beyaz daha bi karizmatik ya yanıp sönüyo falan c7 de çokhoş gözüküyo.Yokmu yapmanın bi yolu ?yada bu cfw de kendimizin değiştirebirşeyse yardımcı olabirmisiniz ?

COJR3

COJR3

Üye

menü ışığı beyaz yanıp söner..

Aksini söylemedim ki Hakan hocam. :) kırmızı ledli bildirimin karizmatik olduğunu söyledim.

- - - Eklendi - - -

sonuç olumsuz sadece bekleme ışıgı yanıyor mesaj gelince gene aynı kırmızı yanıyor. Ya aslında asıl istdmemin nedeni whatsapp kullanıyorum normalde mesaj gelnce beyaz yaniylrdu whatsappdan gelince kırmızı.Hem beyaz daha bi karizmatik ya yanıp sönüyo falan c7 de çokhoş gözüküyo.Yokmu yapmanın bi yolu ?yada bu cfw de kendimizin değiştirebirşeyse yardımcı olabirmisiniz ?

www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/mod-sarj-isigi-ile-uyarma-666912.html
Bunu kurunca kırmızı led olayı gidiyor. Ekstra'dan şarj ışığıda yanıp sönüyor bildirim geldiğinde. Belki işini görür

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye

ah o 701 i bi bulup alayım başlıycam.. aldıktan sonra daha ağzımdan 701 çıkmaz :)

701 için yapılması gerekenleri sen bana anlat ben yapayım sonra sen kendi adına paylaşırsın olmazmı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

701 için yapılması gerekenleri sen bana anlat ben yapayım sonra sen kendi adına paylaşırsın olmazmı ?

cfw yapmak istiyorsan yardım edeyim öyle ben yapıpda sana test olarak denettiririm ama oda uzun iş denedik 603 de olumlu sonuğ alamadım

- - - Eklendi - - -

Aksini söylemedim ki Hakan hocam. :) kırmızı ledli bildirimin karizmatik olduğunu söyledim.

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/mod-sarj-isigi-ile-uyarma-666912.html
Bunu kurunca kırmızı led olayı gidiyor. Ekstra'dan şarj ışığıda yanıp sönüyor bildirim geldiğinde. Belki işini görür

benim için sorun yok ya kırmızı olması hoş.

- - - Eklendi - - -

yardım edicem kardeşim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşlar şarj ışığı, menü ışığı modları ;

Rofs2/private/10282bc4/rules/dfs7x92_light_notification_control.rul

dosyasından kaynaklanır. Bu dosya ile kodlar değişince kırmızı yanar, beyaz yanar. İsterseniz şarj ışığını kapatıp, açabilirsiniz.

Bunu değiştirmek te basittir. Orjinal yazılımdan bu dosyayı CFW ye gömdüğünüz zaman herşey orjinaline dönecektir. Fakat CFW yapımcısı Bu modu başka bir dosyaya atmadıysa.

Mesela : Rofs3 e atabilir.
Yada Rofs2/data/rules klasörüne de atabilir. Yani Gerekli yolu belirttikten sonra istediği yere atabilir.

Bunu öğrenmenin tek yoluda CFW yapımcısına sormak olacaktır. Gerisi zaten çocuk oyuncağı....

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
corededir... Ama dosyanın ismi ne şuan aklımda yok pc ye geçince ismini yazıcam o dosyayı ofw den çekip aktarırsa cfw ye orjinal haline dönmüş olucaktır...

- - - Eklendi - - -

dfs7x92_light_notification_control.rul
bu arada yzmışın zaten kardeşim.. Bu dosyayı cfw ye aktarması yeterli. Coreye atılacak...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Aynen öyle kardeşim Dosya Core ye atılacak....

h!do

Üye
Eyvallah kardeşlerim program işe yaradı herkeze ilgisi için teşekkürler. :)

Üst Alt