Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

COJR3

COJR3

Üye
Güzel haber :) Şimdiden ellerine ve emeğine sağlık.

emreli01

emreli01

Üye
nossbar uygulama halinde yapmışta mod halinde olan arka planda çalışan halde olmayan menü görünümü olsa telefonun şekli değişir çok hoş olur diye düşünüyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nossbar uygulama halinde yapmışta mod halinde olan arka planda çalışan halde olmayan menü görünümü olsa telefonun şekli değişir çok hoş olur diye düşünüyorum
her cfw bir birine benzese o zaman çeşitlilik olmazdı. her cfw nini özellikleri farklı olması iyidir hangisi tatmin ediyorsa onu kullan kardeşim

emreli01

emreli01

Üye

her cfw bir birine benzese o zaman çeşitlilik olmazdı. her cfw nini özellikleri farklı olması iyidir hangisi tatmin ediyorsa onu kullan kardeşim

ben başkasının cwf ile ilgili birşey demedim isteğe bağlı cwf yapacam deyince menü düzeni değişse güzel olur dedim

- - - Eklendi - - -

zaten artık elimdeki c7den fazla birşey beklemiyorum :) görselliği ne kadar değiştirirsek kardır

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben başkasının cwf ile ilgili birşey demedim isteğe bağlı cwf yapacam deyince menü düzeni değişse güzel olur dedim

- - - Eklendi - - -

zaten artık elimdeki c7den fazla birşey beklemiyorum :) görselliği ne kadar değiştirirsek kardır

klasörsüz menü isteyen çok bakalım neyse konu dışına çıkmayalım konu altında isteklerinizi belirtirsiniz

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Hakancım Seneye Görüşürüz :)

seyfipasa

seyfipasa

Üye
nasıl yükleyebilirim konularda core uda rofs2 ve rofs3 tarzı şeyler söylemişler linkte yok önemli mi o dedikleri

- - - Eklendi - - -

ellerine saglık yükledim harika :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yükleyebilirim konularda core uda rofs2 ve rofs3 tarzı şeyler söylemişler linkte yok önemli mi o dedikleri

- - - Eklendi - - -

ellerine saglık yükledim harika :)
rica ederim güle güle kullan...

seyfipasa

seyfipasa

Üye
alınanlardaki resimler galeride gözükmüyor görüntüler klasörüne atınca gözüküyor bide yeniden başlat butonu gelmedi bende nedendir

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
alınanlardaki resimler galeride gözükmüyor görüntüler klasörüne atınca gözüküyor bide yeniden başlat butonu gelmedi bende nedendir

ana sayfada o kadar açıklama yaptım boşunamı yaptım ben onları... ben onları keyfimden yazmadım sizleri bilgilendğirmek için yazdım... resimlerede bakarsan söylediklerinin cevabınıda görürsün...

Gurberkable

Gurberkable

Üye
usta dosyaları indirdim karşıma 8 tane dosya çıktı. bu 8 dosyayı telefona kurmak için bir anlatım var mıdır?

seyfipasa

seyfipasa

Üye

ana sayfada o kadar açıklama yaptım boşunamı yaptım ben onları... ben onları keyfimden yazmadım sizleri bilgilendğirmek için yazdım... resimlerede bakarsan söylediklerinin cevabınıda görürsün...

tamam kaptan yeni farkettim yazıyı tekrar teşekkür ederim

aleranol

aleranol

Üye
C7mi satarken en son senin cfw vardı. Recep abi ile seninkiler çok iyi. Bende c7 kullanırken klasörsüz menü istiyordum ama :) kolay gelsin dostum başarılarının devamını bekliyorum :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
C7mi satarken en son senin cfw vardı. Recep abi ile seninkiler çok iyi. Bende c7 kullanırken klasörsüz menü istiyordum ama :) kolay gelsin dostum başarılarının devamını bekliyorum :)
teşekkürler :)

seyfipasa

seyfipasa

Üye
kaptan kasıyor bu geçişlerde falan nasıl düzelir bu yoksa nasıl geri dönebilirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
seyfipasa

seyfipasa

Üye
çok güzel memnunum eline sağlık ama ne olduysa arada bir kasıyo kapatıp acıyorum yine kastı simdi normale döndü bekleme ekranına gecerken bildirim cubugunu cekerken falan kasıyo olmadı bi daha atarım

Üst Alt