baran_36
Üye
sis yok ama ofw den çekip aktarabilirsiniz
hocam owf dan nasıl aktaracağız?
sis yok ama ofw den çekip aktarabilirsiniz
hocam owf dan nasıl aktaracağız?
ses yükseltme yamasını rica edebilirmiyim yok da ana sayfada![]()

gerek yok ki düzelttim son ses artık![]()
hocam siz yinede atın ya belki bir etkisi olur eskisi kadar yüksek ses vermiyor yama da olduğu kadar: D
teşekkürler güle güle kullan... ofw den çekip aktarmalısın gelir o zaman...eline sağlık gayet başarılı bararya performansı da başarılı bir tek yer imi widget yükleyemedim yüklerken hata veriyor. bunun dışında sıkıntı yok

Hakan arkadaşım bana pm de kısa ve öz nasıl flaş atılır anlatır mısın? İlk defa flaş atçam da.Tel c7 belle refresh...
- - - Eklendi - - -
firmware update dedikten sonra refurbish e basıyorum eksik dosya uyarısı veriyor halbuki 8 dosya da olması gerektiği yerde biri yardım etsin kafayı yicem... şöyle bir hata " mm08.fpsx" gibi bir dosya eksik...![]()

Selam![]()
Ben ekran koruyucuyu orjinal haline getirmek istiyorum. Hangi dosyayı düzenlicem ? Bir de orjinal dosyaları nerden bulabilirim??

Selam![]()
Ben ekran koruyucuyu orjinal haline getirmek istiyorum. Hangi dosyayı düzenlicem ? Bir de orjinal dosyaları nerden bulabilirim??
Delete dedim biraz doldu flashing failed dedi ne saçma şey ya olmuyor![]()
hayır tel açık ama batarya çıkarmaya gerek varmı?
ofw den çekip buna aktarmalusın.mobildeyim ezberimde yok ya Popupclock.mif yada popupclockdefault.mif dir bu dosyayı al tamamdır
- - - Eklendi - - -
sen tlfn kapalıykenmi atıyorsun
sonradan oluşan aldığım hataları yazayım
¤emaillerde gönderilmiş öğeler ve kendi oluşturduğum klasörler görünmüyor çöp kutusuda dahil
¤sosyal ağlar widgette mesajlar görünüyor aç dediğimde program açılıp kapanıyor
¤3 defa denk geldi tarayıcı gezinirken kapanıyor
yazılımı lafım yok zaten şuanda olan en güzel cwf diyeceksin ki hafızayı biçimlendirip hard format atıp yazılımı yükle öyle kurdum bu yazılımı yinede eline sağlık
hayır tel açık ama batarya çıkarmaya gerek varmı?
tamam kardeşimtmm ben şuan okuldayım eve gidince team wiver yükliyim sana pm ile ulaşırım...