Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam owf dan nasıl aktaracağız?

core ve rofs2 den alıcaksın aldığın yerlere atıcaksın. Private / 200159c0 / install widgetler burda istediğini al yada hepsini al cfw ye aynı yere aktar tüm widgetler gelsin

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ses yükseltme yamasını rica edebilirmiyim yok da ana sayfada :(

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
eline sağlık gayet başarılı bararya performansı da başarılı bir tek yer imi widget yükleyemedim yüklerken hata veriyor. bunun dışında sıkıntı yok

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık gayet başarılı bararya performansı da başarılı bir tek yer imi widget yükleyemedim yüklerken hata veriyor. bunun dışında sıkıntı yok
teşekkürler güle güle kullan... ofw den çekip aktarmalısın gelir o zaman...

arslanla

arslanla

Üye
Hakan arkadaşım bana pm de kısa ve öz nasıl flaş atılır anlatır mısın? İlk defa flaş atçam da.Tel c7 belle refresh...

- - - Eklendi - - -

firmware update dedikten sonra refurbish e basıyorum eksik dosya uyarısı veriyor halbuki 8 dosya da olması gerektiği yerde biri yardım etsin kafayı yicem... şöyle bir hata " mm08.fpsx" gibi bir dosya eksik...:bilmm

tolunay378

Üye
Hakan arkadaşım bana pm de kısa ve öz nasıl flaş atılır anlatır mısın? İlk defa flaş atçam da.Tel c7 belle refresh...

- - - Eklendi - - -

firmware update dedikten sonra refurbish e basıyorum eksik dosya uyarısı veriyor halbuki 8 dosya da olması gerektiği yerde biri yardım etsin kafayı yicem... şöyle bir hata " mm08.fpsx" gibi bir dosya eksik...:bilmm

options'a gir orada zaten eksik dosya kırmızı renktedir ona tıkla 'delete' yap sonra tamam de ve rebufish de :D

trontr

Üye
Selam:)
Ben ekran koruyucuyu orjinal haline getirmek istiyorum. Hangi dosyayı düzenlicem ? Bir de orjinal dosyaları nerden bulabilirim??

arslanla

arslanla

Üye
Delete dedim biraz doldu flashing failed dedi ne saçma şey ya olmuyor:off:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Selam:)
Ben ekran koruyucuyu orjinal haline getirmek istiyorum. Hangi dosyayı düzenlicem ? Bir de orjinal dosyaları nerden bulabilirim??

ofw den çekip buna aktarmalusın.mobildeyim ezberimde yok ya Popupclock.mif yada popupclockdefault.mif dir bu dosyayı al tamamdır

- - - Eklendi - - -

Delete dedim biraz doldu flashing failed dedi ne saçma şey ya olmuyor:off:

sen tlfn kapalıykenmi atıyorsun

arslanla

arslanla

Üye

ofw den çekip buna aktarmalusın.mobildeyim ezberimde yok ya Popupclock.mif yada popupclockdefault.mif dir bu dosyayı al tamamdır

- - - Eklendi - - -

sen tlfn kapalıykenmi atıyorsun
hayır tel açık ama batarya çıkarmaya gerek varmı?

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
sonradan oluşan aldığım hataları yazayım
¤emaillerde gönderilmiş öğeler ve kendi oluşturduğum klasörler görünmüyor çöp kutusuda dahil
¤sosyal ağlar widgette mesajlar görünüyor aç dediğimde program açılıp kapanıyor
¤3 defa denk geldi tarayıcı gezinirken kapanıyor
yazılımı lafım yok zaten şuanda olan en güzel cwf diyeceksin ki hafızayı biçimlendirip hard format atıp yazılımı yükle öyle kurdum bu yazılımı yinede eline sağlık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sonradan oluşan aldığım hataları yazayım
¤emaillerde gönderilmiş öğeler ve kendi oluşturduğum klasörler görünmüyor çöp kutusuda dahil
¤sosyal ağlar widgette mesajlar görünüyor aç dediğimde program açılıp kapanıyor
¤3 defa denk geldi tarayıcı gezinirken kapanıyor
yazılımı lafım yok zaten şuanda olan en güzel cwf diyeceksin ki hafızayı biçimlendirip hard format atıp yazılımı yükle öyle kurdum bu yazılımı yinede eline sağlık

email yazılımsal değil e posta ile alakalıdır. Çünkü hiç modlama yapmadım emaıle.
Sosyal ağların hç doğru çalıştığını görmedim. İstersen ofw ye dön yine aynı hatayı alıcaksın.
Tarayıcı baştan sona kadar hatalı donmalar war belle refresh in hatalarının en başında geliyor. Operayı kullan rahat edersin

- - - Eklendi - - -

hayır tel açık ama batarya çıkarmaya gerek varmı?

hayır açık halde normal şekilde atıyorsun. Team viewer üzerinden yapayım mı ben

arslanla

arslanla

Üye
tmm ben şuan okuldayım eve gidince team wiver yükliyim sana pm ile ulaşırım...

mutlu8890

Üye
hocam yeni yazılımda maillerin birçoğunda (hepsinde olmuyor) türkçe karakter sorunu var bende. yeni modlar dan biri mail de sorun yaratmış olabilir mi? Önceki yaptığında bu sorun yoktu.

Üst Alt