Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Burakkk250

Üye
yazılım çok güzel ellerine sağlık beyaz bekleme saatini avkon u klasörsuz görünüm modu ve alfa modunu düzenledim süper oldu birde 22 ekolayzer modunu da attım :) cwf de sorun yok fakat bu cwf ler de widget ekme de hallolsa daha süper olacak
Kardeş cfw gdrçekten çok güzel ama ben de bu saydıklarını pek beğenmedim. Rica etsem sen de düzenlediğin dosyaları upload edebilir misin ?

emreli01

emreli01

Üye
eyvallah kardeş teşekkür ediyorum. Hakan kardeş de helal eder inşallah

kendi konusunda yaptıgım için birşey demez die düşünüyorum :) ayrı bi konu açmadığım için

Düzenlenmiş Hali Buyrun Link :

Burakkk250

Üye
kendi konusunda yaptıgım için birşey demez die düşünüyorum :) ayrı bi konu açmadığım için

çok teşekkürler kardeş çok sağol

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
o zamn tüm widgetler gitmezmi ?

gitmez

- - - Eklendi - - -

sorun yok bu konu altında tabikide paylaşın

- - - Eklendi - - -

hakan hocam cvplarmısın ?

düğün telaşım var bu aralar pek bakamıyorum bıraz sabır lütfen

emreli01

emreli01

Üye
çok teşekkürler kardeş çok sağol
:rica: Koçum benim

- - - Eklendi - - -

gitmez

- - - Eklendi - - -

sorun yok bu konu altında tabikide paylaşın

- - - Eklendi - - -

düğün telaşım var bu aralar pek bakamıyorum bıraz sabır lütfen
hayırıdır hocam düğün telaşı derken :)

- - - Eklendi - - -

c ye kurucaksın we 200159c0-themes klasörünü sil restart yap

dedigini yaptım ama değişmiyor sen nasıl değiştiriyrsun anlatsana veya mif dosyası olarak nasıl değiştirebilirim birde öle deneyeyim kardeş

- - - Eklendi - - -

[h=2]Joshlog mod nu uygulayamadım cwf ye[/h]

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:rica: Koçum benim

- - - Eklendi - - -

hayırıdır hocam düğün telaşı derken :)

- - - Eklendi - - -

dedigini yaptım ama değişmiyor sen nasıl değiştiriyrsun anlatsana veya mif dosyası olarak nasıl değiştirebilirim birde öle deneyeyim kardeş

- - - Eklendi - - -

[h=2]Joshlog mod nu uygulayamadım cwf ye[/h]

biraderim evleniyor onun telaşı. Ben değişmedim ama okuduğum kadarıyla öyle oluyor. Al burdan oku http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/bildirimler-turkce-4-703288.html#post5356493

emreli01

emreli01

Üye
Nikâhınıza gelemiyorum ama mutluluk dileklerim :) peki mif dosyasını atacaksak nereye atıyoruz usta

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşlar 200159c0-themes klasörünü sildiğiniz zaman sadece anaekrandaki tüm widgetler gider. yani widgetler silinmez. themes klasörü anaekrandaki widget ve uygulama kısayollarının barındığı yerdir. Fakat ana ekranda hiç birşeyin silinmesini istemiyorsanız yükleyeceğiniz widgetin içinden mif dosyasını seçiniz ve joslog yama uyguladıysanız e/resource/apps ye atınız.

Bildirimler widgeti için se %100 Uda ya gömülmüştür. Siz sadece bu widgetin dosyalarını c ye x-plore yardımıyla atıp telefonu yeniden başlatınız 200159c0-themes klasörünü silmenize gerek kalmayabilir..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Nikâhınıza gelemiyorum ama mutluluk dileklerim :) peki mif dosyasını atacaksak nereye atıyoruz usta

teşekkürler. C resource apps ye atman gerek

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar 200159c0-themes klasörünü sildiğiniz zaman sadece anaekrandaki tüm widgetler gider. yani widgetler silinmez. themes klasörü anaekrandaki widget ve uygulama kısayollarının barındığı yerdir. Fakat ana ekranda hiç birşeyin silinmesini istemiyorsanız yükleyeceğiniz widgetin içinden mif dosyasını seçiniz ve joslog yama uyguladıysanız e/resource/apps ye atınız.

Bildirimler widgeti için se %100 Uda ya gömülmüştür. Siz sadece bu widgetin dosyalarını c ye x-plore yardımıyla atıp telefonu yeniden başlatınız 200159c0-themes klasörünü silmenize gerek kalmayabilir..

teşekkürler bilgi için kardeşim. Benim yazılımımda bildirimler rofs2 dedir. Joslog modu uygulanmamıştır

emreli01

emreli01

Üye
hakan usta ya ben yapamıyorum ya da bu cwf de olmuyor c rec apps in içine atılmıyor jaslog modu uygulanmıyor zaten avkon u da flash ile değiştirdim yani önce ki yazılımında en azından avkon değişiyordu ama bunda birşey yapamadım :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan usta ya ben yapamıyorum ya da bu cwf de olmuyor c rec apps in içine atılmıyor jaslog modu uygulanmıyor zaten avkon u da flash ile değiştirdim yani önce ki yazılımında en azından avkon değişiyordu ama bunda birşey yapamadım :)

bi şekil yapılıyordur ama ben denemediğim için bilgim yok we yardım edemiyorum. Biliyosun core rofs2 duzenlemesini hala el ile değişmene anlam veremedim. :)

emreli01

emreli01

Üye
yok hocam ben flash siz halletmek için ve widgetleri yazılımda silme yi bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

sadece mod atmayı becerebiliyorum :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam ben flash siz halletmek için ve widgetleri yazılımda silme yi bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

sadece mod atmayı becerebiliyorum :)

widget silmek kolay. Private /20159c0/ install bu klasöre gir istedgni sil ama sildiğin widgetleri hem coreden hemde rofs2den siliceksin

emreli01

emreli01

Üye
hangisinin hangisi olduğunu nerden bilecem peki

- - - Eklendi - - -

isimleri de orda aynı mi mesela e mail widget i veya hangi saatin hangi dosya olduğunu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Burakkk250

Üye
ben orjinal nfc, wlan widgetlerini filan da yüklemek istiyorum. bunların .sis halinde olanı var mı acaba ?

Üst Alt