link uploadda % 93 de şuan... bitsin ekleyip başlığı güncellicem anlarsın ordantam yükleyim dedim dosya yok diyor :/

rica ederim güle güle kullançok teşekkürler hakan hocam
hakan hocam alfabetik sorunu devam ediyor önceki verdiğin dll dosyalarıyla core yi düzenlesem olur mu yoksa bu sürüm için ayrı dll mi gerekli?
pc geçince hangi dosyayı editleyeceğini söylerim ezberimde yokhocam kısa mesajlarda iletim raporunu yazılımda varsayılan olarak açık ayarlayabilir miyim? Ayarlayabilirsem nasıl yapacağımı anlatır mısın?
hakan kardeşin ellerine sağlık baya değişiklik var görünümdehemen demiyorum
güzel olmuş ellerine sağlık da 3G, NFC widgetlerini kaldırmayaydın keşke kullanıyoruz onları![]()
daha ne kadar yüksek olucaktı ki normal hapörler sesihocam bu ses yüksek gelmedi bana hoparlör sesi .. yükseltilmedimi
artık patch a filan gerek yok.. Tüm sorunlar çözüldü. Yazılım daha stabil ve görsel hali değişti bu gece yayınlayıp resimleri ekliycem
- - - Eklendi - - -
müzik çalşarda ses sorunu vardı hallettim.. dustojnikin yazılımı denemedim ki ben ses nasıl nerden bilicemDustoJniK, yazılımndaki gibi sesi yükseltirmisin dedm halledildi dedin demiştin bende o yazılımdaki gibi yükseldi sandım
hangi klasörlerive bu klasörler i silemiyorum önceki yazılımda silinebiliyordu ? neyden acaba