Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ordoseclorum

Üye
tam yükleyim dedim dosya yok diyor :/

ordoseclorum

Üye
zamanlamaya bak :) harika

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
YAZILIM GÜNCELLENMİŞTİR....

Güle Güle Kullanın...

mutlu8890

Üye
çok teşekkürler hakan hocam

mutlu8890

Üye
hakan hocam alfabetik sorunu devam ediyor önceki verdiğin dll dosyalarıyla core yi düzenlesem olur mu yoksa bu sürüm için ayrı dll mi gerekli?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam alfabetik sorunu devam ediyor önceki verdiğin dll dosyalarıyla core yi düzenlesem olur mu yoksa bu sürüm için ayrı dll mi gerekli?

evet alfasayısal aynı. Hızı yükselten kişi daha güncelleme çıkarmadı o yüzden hızdan vazgeçmedim o bug a rağmen yazılımda kullandım. Eski dosya tabikide çalışır coreye atman yeterlidir.

mutlu8890

Üye
hocam kısa mesajlarda iletim raporunu yazılımda varsayılan olarak açık ayarlayabilir miyim? Ayarlayabilirsem nasıl yapacağımı anlatır mısın?

emreli01

emreli01

Üye
hakan kardeşin ellerine sağlık baya değişiklik var görünümde :) hemen demiyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Burakkk250

Üye
güzel olmuş ellerine sağlık da 3G, NFC widgetlerini kaldırmayaydın keşke kullanıyoruz onları :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
güzel olmuş ellerine sağlık da 3G, NFC widgetlerini kaldırmayaydın keşke kullanıyoruz onları :)

teşekkürler... 3g status barda var nfc de o kadar yaygın olmadığı için pek kullanılmıyor bende gereksiz gördüğüm için kaldırdım

emreli01

emreli01

Üye
hocam bu ses yüksek gelmedi bana hoparlör sesi .. yükseltilmedimi

emreli01

emreli01

Üye

artık patch a filan gerek yok.. Tüm sorunlar çözüldü. Yazılım daha stabil ve görsel hali değişti bu gece yayınlayıp resimleri ekliycem

- - - Eklendi - - -

DustoJniK, yazılımndaki gibi sesi yükseltirmisin dedm halledildi dedin demiştin bende o yazılımdaki gibi yükseldi sandım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
DustoJniK, yazılımndaki gibi sesi yükseltirmisin dedm halledildi dedin demiştin bende o yazılımdaki gibi yükseldi sandım
müzik çalşarda ses sorunu vardı hallettim.. dustojnikin yazılımı denemedim ki ben ses nasıl nerden bilicem

emreli01

emreli01

Üye
ve bu klasörler i silemiyorum önceki yazılımda silinebiliyordu ? neyden acaba

emreli01

emreli01

Üye
araçlar internet ekstra oyunlar klasörü önceki yazılımında siliniyordu ..:bilmm

Üst Alt