HakanSeven12
Üye
oke
c7...
s2 yapmıyorum bişe ya oyun için kullanıyorum onu![]()

oke
c7...
s2 yapmıyorum bişe ya oyun için kullanıyorum onu![]()

ben şimdi bunu kurdum telefon hafızasına sorunsuz eklendi
http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/big-analog-clock-by-tattoo-kuskovo-694100.html

merhaba kardeşmerhaba şuan telefonda senin CFW ni kullanıyorum müthiş hız var çok teşekkür ederim şu dijital saat widgetini değiştirmek istiyorum mif'i nereye atmam gerekiyor
maximod 4 uygulamasından seçiyorum değişmiyor
maalesef değişmiyor CFW' den değiştireyim coreden değiştiriliyor dimi
merhaba kardeş
güle güle kullan rica ederim
migitalclock.mif görünümü değiştirceğin dosya bu
resource / apps
maalesef değişmiyor CFW' den değiştireyim coreden değiştiriliyor dimi
öncelikle ellerine sağlık hocam çok güzel sistem olmuş. Gördüğüm hataları aksaklıkları söylemek istedim.1. favouriteapp widgeti kuruyorum ama düzenleme yapamıyorum. 2. Yeni widget eklediğimde listede göremiyorum. 3. Mesaj balonlarını eski haline nasıl getirebilirim?
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
frost metal ne?kardeş cfw yaparken orjinal fw de frost metali kullanma çünkü birçok sorun var en önemliside sms gönderirken giden kutusuna atıp göndermemesi
gayette hersey sorunsuz vede hızlı çalışıyor. millette nasıl sorun oluyor anlamıyorum
tesekkurler yorumun icin. tam memnun olan gormek guzel...haşa ben kimse memnun değil demedim kardeşben memnun değilim demedim ksrdeşim bundan iyiside olmaz zaten
Birde menüdeki klasörleri silemiyor muyuz ? Sil diyorum sadece oyunları sildi geri kalanı silmiyor.
)tam anlamadım resimde zaten siyahmerhaba hakan şu migital saat widgetini değiştiriyorum ama içindeki rakamlar hangi mif'i koysam hep beyaz renkli siyah nasıl yapabiliriz rakamları
CFW'ye gömdüğüm widget bu rakamlar beyaz çıkıyor