Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

barbin3900

barbin3900

Üye
merhaba şuan telefonda senin CFW ni kullanıyorum müthiş hız var çok teşekkür ederim şu dijital saat widgetini değiştirmek istiyorum mif'i nereye atmam gerekiyor
maximod 4 uygulamasından seçiyorum değişmiyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
merhaba şuan telefonda senin CFW ni kullanıyorum müthiş hız var çok teşekkür ederim şu dijital saat widgetini değiştirmek istiyorum mif'i nereye atmam gerekiyor
maximod 4 uygulamasından seçiyorum değişmiyor
merhaba kardeş
güle güle kullan rica ederim
migitalclock.mif görünümü değiştirceğin dosya bu
resource / apps

barbin3900

barbin3900

Üye

merhaba kardeş
güle güle kullan rica ederim
migitalclock.mif görünümü değiştirceğin dosya bu
resource / apps
maalesef değişmiyor CFW' den değiştireyim coreden değiştiriliyor dimi

kakaleite1899

Üye
öncelikle ellerine sağlık hocam çok güzel sistem olmuş. Gördüğüm hataları aksaklıkları söylemek istedim.
1. favouriteapp widgeti kuruyorum ama düzenleme yapamıyorum.
2. Yeni widget

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

kakaleite1899

Üye
öncelikle ellerine sağlık hocam çok güzel sistem olmuş. Gördüğüm hataları aksaklıkları söylemek istedim.1. favouriteapp widgeti kuruyorum ama düzenleme yapamıyorum. 2. Yeni widget eklediğimde listede göremiyorum. 3. Mesaj balonlarını eski haline nasıl getirebilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle ellerine sağlık hocam çok güzel sistem olmuş. Gördüğüm hataları aksaklıkları söylemek istedim.1. favouriteapp widgeti kuruyorum ama düzenleme yapamıyorum. 2. Yeni widget eklediğimde listede göremiyorum. 3. Mesaj balonlarını eski haline nasıl getirebilirim?

kurduğun widget belle refreshle uyumlu dgl herhalde ondan olmuyordur yada cfw ye gömmen lazım. Ofwden dosyaları çekip buna aktarman lazım. Pc geçince hangi dosyalar çekiceğini yazarım

gonulyorgunu29

Üye
kardeş cfw yaparken orjinal fw de frost metali kullanma çünkü birçok sorun var en önemliside sms gönderirken giden kutusuna atıp göndermemesi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş cfw yaparken orjinal fw de frost metali kullanma çünkü birçok sorun var en önemliside sms gönderirken giden kutusuna atıp göndermemesi
frost metal ne?
ben uzun zamandır yazılımı kullanıyorum gayet mesajlar sorunsuz gidiyor

tarxhn

tarxhn

Üye
gayette hersey sorunsuz vede hızlı çalışıyor. millette nasıl sorun oluyor anlamıyorum

gonulyorgunu29

Üye
ben memnun değilim demedim ksrdeşim bundan iyiside olmaz zaten

Alperen Şuayb

Üye
Kardeşim Ellerine Sağlık CFW Süper Ayrıca Telefonu C7 Frost Metal Olduğu İçin Onun Üzerinden Yapmış Ve De Mesaj Sorunu Frost Metalde Olmaz Sadece Bide Bende Sorun Yok Gördüğüm En Güzel CFW :tşk:

Silence45

Üye
Şu bildirim ışıkları farklı olmuş kırmızı güzelde.Aynı şekilde kırmızı yanıp sönme yapma ihtimaliniz yok mu acaba ? Bu şekilde hiç dikkat çekmiyor dolayısıyla gözüme ilişmiyor mesaj geldiğinde :D Birde menüdeki klasörleri silemiyor muyuz ? Sil diyorum sadece oyunları sildi geri kalanı silmiyor.
Birde batarya simgesi değiştirebilir misiniz şebeke simgesiyle beraber? Tuş kilidi titreşimi de kalkmış.Hız olarak falan çok güzel her şekilde ancak benim hoşuma gitmeyen 2 3 şey var onlarda kişisel birşeyler.Bunları sana zahmet olmadan kendim değiştirebilir miyim ? İstediğim 3-5 bişi var çünkü.
-kırmızı yanıp-sönmesi
-menüdeki klasörlerin silinmesi
-birazcık daha widget eklenmesi
-şebeke ve batarya ikonunun değiştirilmesi mavi ikon olursa sevinirim :))
-tuş kilidi titreşimi
-yeni gelen ve giden mesajlar en üstte değil neye göre sıralanıyor bilmiyorum.

Eline sağlık CFW gerçekten çok hoşuma gitti herşeyiyle.Ancak yeni CFW'nde ya da bu CFW'de üstte yazdıklarımı düzenleyebilirsen gerçekten çok sevinirim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kırmızı yanıp sönmemesi malesef sabit kalır...
rofs2 / private / 200113dd / content / matrixmenudata bu dosyayı orjinal yazılımın rofs2 den çek klasörsüz düzene geçmiş olursun
yeni widgetler eklendi
modlar bölümünde çok avkon var beğendiğini kullan
tuş klidi titreşimi şarjdan yiyor o yüzden kullanmıycam yine CORE / private / 10282bc4 / rules /dfs7x92_keylock bu dosyayı temiz rofs2 den alıp aktar gelir titreşim
yeni gelen mesejlar gayet en üstte sen yazılımdan önce hard format atıp depoyu biçimlendirmediysen bu tür hatalar alman normaldir...

barbin3900

barbin3900

Üye
merhaba hakan şu migital saat widgetini değiştiriyorum ama içindeki rakamlar hangi mif'i koysam hep beyaz renkli siyah nasıl yapabiliriz rakamları

CFW'ye gömdüğüm widget bu rakamlar beyaz çıkıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
merhaba hakan şu migital saat widgetini değiştiriyorum ama içindeki rakamlar hangi mif'i koysam hep beyaz renkli siyah nasıl yapabiliriz rakamları

CFW'ye gömdüğüm widget bu rakamlar beyaz çıkıyor
tam anlamadım resimde zaten siyah

Üst Alt