Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mm güzelmiş gerçekten ben bu nokia yi anlamıyorum neden bunları bizlere bırakıyorlar ki ..
Ya o değilde bu kendi tarayıcisı donma sorunu sık olmaya başladı tek bende de değil sitede konu açılmış çoğu kişide var acaba bu sorunu gidermenin yolu yok mu acaba veya bu fp 2 çıkınca ondaki tarayıcı portlasak sorun çözülür mu acaba

herhalde nokia yeni güncelleme yayınlıycak çok şikayet war hem browser, hem müzik çalar için. Eski browsera dönersek sorun çözülür herhalde.

emreli01

emreli01

Üye
yok beta da ki tarayıcidada yaşadım hatta sana söylemiştim ama beta evols ta bu refresh te ki kadar sık yaşamıyordum

- - - Eklendi - - -

birde nokia mağazada pwerty klavye paylaşmış denedin mi acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yok beta da ki tarayıcidada yaşadım hatta sana söylemiştim ama beta evols ta bu refresh te ki kadar sık yaşamıyordum

- - - Eklendi - - -

birde nokia mağazada pwerty klavye paylaşmış denedin mi acaba

ya zaten nokianın tarayıcısı performansta hep düşük ki. Yok mağazaya girmem ben hiç girdiğimde nadirdir

emreli01

emreli01

Üye

Burda bu biizm klavyelerin yerine konamaz mı acaba ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Burda bu biizm klavyelerin yerine konamaz mı acaba ?
bilmem siscontetsla açıp içeriğini bakmak lazım extra klavye olarak gelir diğerlerini etkilemez herhalde..
kesin bişe diyemem ama tr karakterler yok herhalde kim kullanmak ister ki onu

emreli01

emreli01

Üye

bilmem siscontetsla açıp içeriğini bakmak lazım extra klavye olarak gelir diğerlerini etkilemez herhalde..
kesin bişe diyemem ama tr karakterler yok herhalde kim kullanmak ister ki onu
tr karakterler yoksa beş para etmez benimde içerigi hakkında bilgim yok

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
01.10.2012^De Yazılım Güncellenecek

emreli01

emreli01

Üye
forumda dijital saat widgetinin sis halini yükledim cwf deki saat te gitti o yüklemek istediğim saat te gelmedi yerine tam şefaf saat geldi nasıl düzzelteblrm bu işi :hmmm :allalla:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
forumda dijital saat widgetinin sis halini yükledim cwf deki saat te gitti o yüklemek istediğim saat te gelmedi yerine tam şefaf saat geldi nasıl düzzelteblrm bu işi :hmmm :allalla:

parçalarını silmen lazım. O uygulamayı siscontetsla parçala dosyalara bak tlfnunda aynı yrdn sil o dosyaları

emreli01

emreli01

Üye
attım hiç birşey değişmedi malesef neden cwf lerde böyle oluyor owf deki sistem neden cfw deki gibi olmuyor sizmi değiştiriyorsunz yoksa sitem modifiye oldugu için mi böyle oluyor ..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
attım hiç birşey değişmedi malesef neden cwf lerde böyle oluyor owf deki sistem neden cfw deki gibi olmuyor sizmi değiştiriyorsunz yoksa sitem modifiye oldugu için mi böyle oluyor ..

ben hep cfw ye gömdüğüm için sonradan hç manuel olarak yapmadgm için bu konuda bilgim yok. Ama sis uzantılı denediğim widgetlerin hepsi çalıştı bende sadece tlfn hafızasına kuruyorum

emreli01

emreli01

Üye
sende sis halinde çalışan saat widgetlerini bi versene birde ben deneyeyim sorun bendemi die :allalla:

emreli01

emreli01

Üye
yok olmadı buda

Üst Alt