bunun n9 fontu olduğuna eminmisin? Pure font olmasın bu. Bendeki font ta bu
hımm evolsdaki font bu zaten ben pure biliyorumyapanın yalancısıyım.
hakan kardeş bir an önce cfw yi çıkarda c7 kullanıcıları keyifle kullanmaya başlasın.... Takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım. Eline emeğine sağlık şimdiden....
haklısın herkesin zevkine ayak uydurmak zor...Modlamalarla uğraşıyorum artık Cfw yaptım kendime fakat Paylaşımı kestim. Cfw yapımcıları ellerinden geleni yapıyorlar onlara saygım sonsuz sadece takdir ve teşekkür edeceğim emekleri için. Çünkü bunu hak ediyorlar herkesi tatmin ettirmek zor.
hocam hazırcılık demeyelimde bazılarımız korkuyoruz yanlış birşey yapıpı telefonu çökerteceğiz diye ondan bulaşmıyoruz telefonu sizlere emanet ediyoruz sizlerde çok iyi yapıyorsunuz tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum ama cfw'lerde sorun çıkmaması için tema,açılış ekranı gibi şeyleri orjinal bırakın emin olun daha sorunsuz olur sizin ve biz kullanıcıların adına.
haklısın herkesin zevkine ayak uydurmak zor...
modlar paylaşılıyor rofs core ve udaya nasıl mod gömülüceğide anlatılmış... birazda kendilerine göre düzenleseler herkesin istediği cfw olur ama hep hazıra duacı oluncada çıkılmaz hal alıyor...
hocam hazırcılık demeyelimde bazılarımız korkuyoruz yanlış birşey yapıpı telefonu çökerteceğiz diye ondan bulaşmıyoruz telefonu sizlere emanet ediyoruz sizlerde çok iyi yapıyorsunuz tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum ama cfw'lerde sorun çıkmaması için tema,açılış ekranı gibi şeyleri orjinal bırakın emin olun daha sorunsuz olur sizin ve biz kullanıcıların adına.
Belle refresh çıktıktan sonrasında saolsun bi kaç arkadaşımız yazılımlarını paylaştı fakat ben sadece seninkini bekliyorum hocam
Tabi cwf yapan hocalarımada Teşekkür ediyorum ..
- - - Eklendi - - -
Arkadaşın dediği gibi telefon sizlere emanet ..![]()

ilgin alakan için teşekkürler. Güzel gelicek evols güzel![]()
güzel birşey bekliyorum hatta mükemmel birşey bekliyorum 
beklentiler fazla hocamgüzel birşey bekliyorum hatta mükemmel birşey bekliyorum
![]()

yapanın yalancısıyım.
açıklamayı yaptım sana sende resim koyucam filan dedin hala koymadın...hakan hocam anna bekleme saati ne oldu bilgi verebilirmsn
yazılımla uğraşıyorum pek fazla zaman kalmadı test etmemde gerek o yüzden pek araştırma yapamam.sen bak kardeşimmobil olduğum için genelde sn bakarsın sanmıştım bulabilirsem mobil den atarım
tamam n8 in anna sürümden çeker denerim kardeşim[/URL][/IMG]
Anladım resim bu hoca sağ taraftaki bekleme satini bahsetmiştim
- - - Eklendi - - -
[/URL][/IMG]
Anladım resim bu hoca sağ taraftaki bekleme satini bahsetmiştim