Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bunun n9 fontu olduğuna eminmisin? Pure font olmasın bu. Bendeki font ta bu

DustoJniK

DustoJniK

Üye
hakan kardeş bir an önce cfw yi çıkarda c7 kullanıcıları keyifle kullanmaya başlasın.... Takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım. Eline emeğine sağlık şimdiden....

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş bir an önce cfw yi çıkarda c7 kullanıcıları keyifle kullanmaya başlasın.... Takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım. Eline emeğine sağlık şimdiden....

09.09 da çıkıcak. Sen neden bıraktın cfw yapmayı? Saolasın ilgin için kardeşim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Modlamalarla uğraşıyorum artık Cfw yaptım kendime fakat Paylaşımı kestim. Cfw yapımcıları ellerinden geleni yapıyorlar onlara saygım sonsuz sadece takdir ve teşekkür edeceğim emekleri için. Çünkü bunu hak ediyorlar herkesi tatmin ettirmek zor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Modlamalarla uğraşıyorum artık Cfw yaptım kendime fakat Paylaşımı kestim. Cfw yapımcıları ellerinden geleni yapıyorlar onlara saygım sonsuz sadece takdir ve teşekkür edeceğim emekleri için. Çünkü bunu hak ediyorlar herkesi tatmin ettirmek zor.
haklısın herkesin zevkine ayak uydurmak zor...
modlar paylaşılıyor rofs core ve udaya nasıl mod gömülüceğide anlatılmış... birazda kendilerine göre düzenleseler herkesin istediği cfw olur ama hep hazıra duacı oluncada çıkılmaz hal alıyor...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

haklısın herkesin zevkine ayak uydurmak zor...
modlar paylaşılıyor rofs core ve udaya nasıl mod gömülüceğide anlatılmış... birazda kendilerine göre düzenleseler herkesin istediği cfw olur ama hep hazıra duacı oluncada çıkılmaz hal alıyor...
hocam hazırcılık demeyelimde bazılarımız korkuyoruz yanlış birşey yapıpı telefonu çökerteceğiz diye ondan bulaşmıyoruz telefonu sizlere emanet ediyoruz sizlerde çok iyi yapıyorsunuz tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum ama cfw'lerde sorun çıkmaması için tema,açılış ekranı gibi şeyleri orjinal bırakın emin olun daha sorunsuz olur sizin ve biz kullanıcıların adına.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

hocam hazırcılık demeyelimde bazılarımız korkuyoruz yanlış birşey yapıpı telefonu çökerteceğiz diye ondan bulaşmıyoruz telefonu sizlere emanet ediyoruz sizlerde çok iyi yapıyorsunuz tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum ama cfw'lerde sorun çıkmaması için tema,açılış ekranı gibi şeyleri orjinal bırakın emin olun daha sorunsuz olur sizin ve biz kullanıcıların adına.

saolasınız güveniniz için.
Ben uzun zaman denemeden yazılım paylaşmıyorum hatasız olması için baya zaman kullanıyorum. Betayı yayınlamama rağmen bi tek şebeke iconunda sorun vardı onun dışında sorun belirten olmadı. Merak etme 09.09 da güncellemede elimden geleni yapıyorum

emreli01

emreli01

Üye
Belle refresh çıktıktan sonrasında saolsun bi kaç arkadaşımız yazılımlarını paylaştı fakat ben sadece seninkini bekliyorum hocam
Tabi cwf yapan hocalarımada Teşekkür ediyorum ..

- - - Eklendi - - -

Arkadaşın dediği gibi telefon sizlere emanet .. :good:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Belle refresh çıktıktan sonrasında saolsun bi kaç arkadaşımız yazılımlarını paylaştı fakat ben sadece seninkini bekliyorum hocam
Tabi cwf yapan hocalarımada Teşekkür ediyorum ..

- - - Eklendi - - -

Arkadaşın dediği gibi telefon sizlere emanet .. :good:

ilgin alakan için teşekkürler. Güzel gelicek evols güzel :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
yapanın yalancısıyım.

Resimler benim konudan alıntı herhalde o yüzden cevap verme gereği duydum. Ben özelliklere Harmattan Pure Font yazdım parantez içine N9 fontuna benzediği için N9 fontu yazdım. N9 fontu budur yazılımdan aldım şeklinde bir ifade kullanmadım.

emreli01

emreli01

Üye
hakan hocam anna bekleme saati ne oldu bilgi verebilirmsn

emreli01

emreli01

Üye
mobil olduğum için genelde sn bakarsın sanmıştım bulabilirsem mobil den atarım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mobil olduğum için genelde sn bakarsın sanmıştım bulabilirsem mobil den atarım
yazılımla uğraşıyorum pek fazla zaman kalmadı test etmemde gerek o yüzden pek araştırma yapamam.sen bak kardeşim

emreli01

emreli01

Üye
[/URL][/IMG]

Anladım resim bu hoca sağ taraftaki bekleme satini bahsetmiştim

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG]

Anladım resim bu hoca sağ taraftaki bekleme satini bahsetmiştim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi