Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
aman hocam sen bizimkini aceleye getirme :) ince ayarlar felan tam bir şekilde olsunda beklemeye razıyım :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aman hocam sen bizimkini aceleye getirme :) ince ayarlar felan tam bir şekilde olsunda beklemeye razıyım :)
:) eyvallah zaten zamanım var temiz bir sistem hazırlamaya çalışıyorum kardeşim

emreli01

emreli01

Üye

Yer imleri resimleriyle oluyor demek güzelmiş gerçekten :oke: ama hocam klavye işini hallet be :sirit:

- - - Eklendi - - -

Ve bu Bekleme ekranındaki saati anna daki gibi büyük analog saat şeklinde yapabilrmsn annadakini alabilrmsn yani

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Yer imleri resimleriyle oluyor demek güzelmiş gerçekten :oke: ama hocam klavye işini hallet be :sirit:

- - - Eklendi - - -

Ve bu Bekleme ekranındaki saati anna daki gibi büyük analog saat şeklinde yapabilrmsn annadakini alabilrmsn yani

yer imleri resimli oluyor ama yazılım ilk kurduğunuzda resim yok girince o sayfalara resimler yükleniyor...
annadaki analog saat nasıl ki.. ben c7 aldığımda belle vardı annayı hiç kullanmadım...

emreli01

emreli01

Üye
baktığında eminim beğeneceksn :) şuan mobilim

emreli01

emreli01

Üye
hocam vatron arkadaşımız denge sorununu da çözmüş belle refreshde sistem modlamada paylaşmış bilgine

MertcaN9

MertcaN9

Üye
klavye ve N9 fontu da çok süper olur sanki değerli kardeşim senin modu kullanmayı düşünüyorumda ama bu iki özelliktende vazgeçemiyorum :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
emreli01

emreli01

Üye
:) mm anladım peki dolby diye de yazıyor mu yoksa yine store mi yazıyor ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
emreli01

emreli01

Üye
aynen resim koyar msn bir bakalım

- - - Eklendi - - -

aynen resim koyar msn bir bakalım

MertcaN9

MertcaN9