haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hakan ben evulatıona ve eski evolsa göre performansta artış farkettım nedense telefon daha hızlı geldı bana performansta iyileştirme yaptınmı eski evolsun üzerine?
hemen deniyorum güncellemeyi)) Teşekkürler sende olmasan güncelleme alamyacaz )
Vay farketmemiştim gayet iyi
evet evulationdan sonra çıkan modlar ve kendi yaptığım modlar bunda var. mesela başlangıçta gereksiz şeyler kapalıydı ama dahasınıda kapattım ve buda performansa etki ediyor.. ayrıca sistem çok kararlı çalışıyor
- - - Eklendi - - -
Ayrıca rehberde kartvizit araması nasıl olmuş
- - - Eklendi - - -
Ayrıca rehberde kartvizit araması nasıl olmuş
yazı tipi orjinaline döndürüldü çünkü browserda ve rehberde hatalar alınıyordu... sorunsuz bir yazılım yapmak istedim onun için pure fontu kullanmadımhocam yükledim elineze sağlık şuan hiçbir sorun yok fakat yazı tipi diğerinde daha iydi
depo ve hafıza kartını biçimlendirip hard format atıp yazılımı flaşhladıysan başka yapacağın bir şey kalmıyor... güle güle kullan artıkyükledim abi ilk korktum az geldi diye ama çok iyi gözüküyor internetten baza program gitmiş filan sonra farklı bi şey göremedim ama iyidir bu tebrik ederim süperyapacağım bi şey var mı kapatıp açacağım ?
Vay farketmemiştim gayet iyievet yazılım baya güzel çalışıyor..
yazı tipi orjinaline döndürüldü çünkü browserda ve rehberde hatalar alınıyordu... sorunsuz bir yazılım yapmak istedim onun için pure fontu kullanmadım
- - - Eklendi - - -
depo ve hafıza kartını biçimlendirip hard format atıp yazılımı flaşhladıysan başka yapacağın bir şey kalmıyor... güle güle kullan artık
- - - Eklendi - - -
evolsada bu yakışırdı
Evolsa tüm yakışanları yaptın usta sende yapmasan güncelleme görmiycek yüzümüz nokia desen zaten biliyoruz
yazı tipi orjinaline döndürüldü çünkü browserda ve rehberde hatalar alınıyordu... sorunsuz bir yazılım yapmak istedim onun için pure fontu kullanmadım
- - - Eklendi - - -
depo ve hafıza kartını biçimlendirip hard format atıp yazılımı flaşhladıysan başka yapacağın bir şey kalmıyor... güle güle kullan artık
- - - Eklendi - - -
evolsada bu yakışırdı
dediğin hepsini yaptım hafızayı biçimlendirdim hard format yaptım anında heyecandan flashladan
Evolsa tüm yakışanları yaptın usta sende yapmasan güncelleme görmiycek yüzümüz nokia desen zaten biliyoruz
cihaza hard format atmadım yazmamışsınız fakat biçimlendirmeyi yaptım.
sorun yok kablo bağlı iken mesaj da yazabiliyorum
ben yazı fontunu nasıl değiştirebilirim?
tekrardan çok teşekkürler..
Symbiana karşı şu son 5-6 aydan itibaren sen daha fazla emek verdin nokia attı bir köşeye bizi
tamamdır o zaman
- - - Eklendi - - -
Nokia kadar olamazsam da yapıyorum bir şeyler....
- - - Eklendi - - -
eski evolsun rofs2den font klasörünü al yeni evolsun rofs2'e aktar tamamdır
hocam programla falan olmuyor mu bu olay?
tamamdır o zaman
- - - Eklendi - - -
Nokia kadar olamazsam da yapıyorum bir şeyler....
- - - Eklendi - - -
eski evolsun rofs2den font klasörünü al yeni evolsun rofs2'e aktar tamamdır
hocam ne yaptıysam 701im asphalt 6da kasıyor bu cfwyide yükledim fayda vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?