emreli01
Üye
609'dur
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızumarım turksel menu gibi sende olan şeyler bize gelmez :=) ve o hakan yazısı bizde olmayacak demi ?
- - - Eklendi - - -
senın bu yazılım uzerinde avkon değiştiremiyorum c recceos mu ne onun içiindki apps e atamayırum e ye de denedim aynı sorun ne olablr ?
5800 da türkcell menü yapmama rağmen başka operatörlerde orjinal ismiyle gözüküyordu o yüzden öyle düşünerek yaptım ama sabit kaldı bende Sim Menü olarak değiştirdim... hakan olan isim tabikide genel olrak gelicektir...
609'dur
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızumarım turksel menu gibi sende olan şeyler bize gelmez :=) ve o hakan yazısı bizde olmayacak demi ?
- - - Eklendi - - -
senın bu yazılım uzerinde avkon değiştiremiyorum c recceos mu ne onun içiindki apps e atamayırum e ye de denedim aynı sorun ne olablr ?
rom patcherdan open 4 al ve instal server yamasını etkinleştirdinmi.. onsuz atamazsın...
- - - Eklendi - - -
Müzik widget Ve Yazılım Bilgileri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rom pchr açinca bu uyariyi veriyor ve etkinleştiremiyorum open4all ve ıntall serveri etkinleştiremiyorum
ve hocam bunun dokunmatik hassasiyetini nasıl yükselte bilriiz sanki önceki yazılmlara gore biraz daha azaltılmış gibi
- - - Eklendi - - -
[/URL][/IMG]
Bakalım
tmm peki bekliyorum..
bu dokunmatik hassasiyetini formatsız halledemezmiyiz
Teşekkürler
ben bu rom pacher işini halletimde avkonu değiştirecem c deki app in icine atıyorum rest ama degsmiyor yine de
güncellemeyi bekle o zaman tekrar denersin...hocam c ye de atuyorum e yede ama değişmiyor bu avokon neden
o zaman zaten avkon sn değiştirmiş olursunneye cwf dn olduğu belli bekliyecez
5800'da işe yarar mı?
bu yazılımda c bölümünde... kelime eklediğin zaman depolanan yeri taşıyorsun sadece... c bölümü dolmuyor e bölümü doluyor.. tabi predich in yedeğini alırsan format atıp aynı yere koyarsan önceden eklediğin kelimeler silinmez5800 yazılımındabunu da yapmışsın T9 Ön Belleği (E) Hafıza Kartın a Alındı acaba bu bizim yazılımlarda ne durumda yani bu istediğimiz cümle sayısını sınırsız halemi getiriyor ?
5800 daki yazılımda bunun gibi yaptığın ince modlamalarıda bizim yazılımlara koyacaksndir herhalde gerçi fazla bakamadim ordaki modlamalara ama değişik yararlı modlamalar güzel olur kullanışlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?