Güzel haberŞimdiden ellerine ve emeğine sağlık.

her cfw bir birine benzese o zaman çeşitlilik olmazdı. her cfw nini özellikleri farklı olması iyidir hangisi tatmin ediyorsa onu kullan kardeşimnossbar uygulama halinde yapmışta mod halinde olan arka planda çalışan halde olmayan menü görünümü olsa telefonun şekli değişir çok hoş olur diye düşünüyorum
her cfw bir birine benzese o zaman çeşitlilik olmazdı. her cfw nini özellikleri farklı olması iyidir hangisi tatmin ediyorsa onu kullan kardeşim
görselliği ne kadar değiştirirsek kardırben başkasının cwf ile ilgili birşey demedim isteğe bağlı cwf yapacam deyince menü düzeni değişse güzel olur dedim
- - - Eklendi - - -
zaten artık elimdeki c7den fazla birşey beklemiyorumgörselliği ne kadar değiştirirsek kardır
sevdiklerinle mutlu huzurlu senelere görüşürüz bilal kardeşimHakancım Seneye Görüşürüz![]()
rica ederim güle güle kullan...nasıl yükleyebilirim konularda core uda rofs2 ve rofs3 tarzı şeyler söylemişler linkte yok önemli mi o dedikleri
- - - Eklendi - - -
ellerine saglık yükledim harika![]()
alınanlardaki resimler galeride gözükmüyor görüntüler klasörüne atınca gözüküyor bide yeniden başlat butonu gelmedi bende nedendir
ana sayfada o kadar açıklama yaptım boşunamı yaptım ben onları... ben onları keyfimden yazmadım sizleri bilgilendğirmek için yazdım... resimlerede bakarsan söylediklerinin cevabınıda görürsün...
usta dosyaları indirdim karşıma 8 tane dosya çıktı. bu 8 dosyayı telefona kurmak için bir anlatım var mıdır?
teşekkürlerC7mi satarken en son senin cfw vardı. Recep abi ile seninkiler çok iyi. Bende c7 kullanırken klasörsüz menü istiyordum amakolay gelsin dostum başarılarının devamını bekliyorum
![]()

kaptan kasıyor bu geçişlerde falan nasıl düzelir bu yoksa nasıl geri dönebilirim