Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
olabilir dostum bugün Phoenix i açtığımda hata verdi silip tekrar denedim ama önce test ekranı geliyor telefonda biraz bekledikten sonra yine aynı şekilde telefon kapanıyor bağlantı gittiği için de sanırım hata veriyor biraz daha bekleyim artık win 8 li bir bilgisayar çevremde yok şimdilik.
bu arada ilgin için teşekkür ederim.
xp de olur... rica ederim

darklife123

Üye
team viewerdan nasıl yapacaksın yaparsan yine bendeki programlar olacak değil mi bende yok ama uygun bir anında denemek istersen temin edeyim onları

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
team viewerdan nasıl yapacaksın yaparsan yine bendeki programlar olacak değil mi bende yok ama uygun bir anında denemek istersen temin edeyim onları
team viewer uzaktan yardım uygulamasıdır.. googleye yaz çıkar zaten. Sen sadece phoenix ve cfw dosyalarını indirip masa üstüne koyman yeterlidir gerisini ben hallederim

darklife123

Üye
team viewer uzaktan yardım uygulamasıdır.. googleye yaz çıkar zaten. Sen sadece phoenix ve cfw dosyalarını indirip masa üstüne koyman yeterlidir gerisini ben hallederim

Tamam dostum team viewer kurdum bilgisayara tekrar phoenix ve cfw dosyalarını indirdim sen uygun olduğun zaman zahmet olmaz ise bir deneyelim..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tipo2000

tipo2000

Üye
HAKAN Üstad ne zamandan beri cfw'ni kullanıyorum . Epeyden beri güncellenmedi . Her hangi bir çalışman varmı . ( C6_01 ) için . Sen de bizi bırakma . Her şey için sağol ...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yeni birşeyler çıkmadan güncelleme yapacağını sanmıyorum.şu haliyle bile fazlası ile idare eder zaten :)

anka58

anka58

Üye
c6 -01 telefonumda kullanmaya başladım bugün, çok memmunum, elleriniz dert görmesin :)

qweratomic

qweratomic

Üye
Arada takılmalar oluyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum
Güncelleme yapmamdan dolayı mı acaba
Yoksa farkı birşey mi
Nokia 603

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arada takılmalar oluyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum
Güncelleme yapmamdan dolayı mı acaba
Yoksa farkı birşey mi
Nokia 603
Takılmalar yazılımı ilk başta attığınızda varsa o zaman cfwden kaynaklıdır ama sonradan oluşuyorsa, bu kullandığınız uygulamalardan, sistemden sildiğiniz dosyalardan veya bune benzer şeylerden oluşabilir. Çok sorun yaşıyorsan yeniden yüklemelisin ama sorunun neye kaynaklı olduğunu bulamazsan ilerdede aynı sorunu yaşayabilirsin...

qweratomic

qweratomic

Üye
Güncelleme yapmazsan bir sorun çıkar mı
Yada şu güncellemeyi kesin yapmalısın dediğin bir şey var mı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme yapmazsan bir sorun çıkar mı
Yada şu güncellemeyi kesin yapmalısın dediğin bir şey var mı
Hayır yok. Belki widget güncellemesinden kaynaklanabilir. Çünkü widgetlerin kimileri gömülü cfw de...

qweratomic

qweratomic

Üye
Güncellemede 3g diye bir şey var daha iyi sesli konuşma felan diyor onu yapmalımıyım

qweratomic

qweratomic

Üye
tamam teşekkür ederim Hİç bir güncellemeyi yapmayacağım :spr :spr

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Selamunaleyküm. Kardeş eline sağlık Allah razı olsun, ben yükledim cfw ni ama anlam veremediğim bir yavaşlama söz konusu, menüde takılmalar vs var, öncekine göre baya bir yavaşlamış. Acaba bende mi problem, yüklerken tüm taliamatlara uydum. Yeniden yüklesem düzelirmi ?

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Selamunaleyküm. Kardeş eline sağlık Allah razı olsun, ben yükledim cfw ni ama anlam veremediğim bir yavaşlama söz konusu, menüde takılmalar vs var, öncekine göre baya bir yavaşlamış. Acaba bende mi problem, yüklerken tüm taliamatlara uydum. Yeniden yüklesem düzelirmi ?
Sistemde herhangi bir yavaşlama olmaksızın aksine hızlanması gerek. Hafıza kartını çıkart depoyu biçimlendir, hard format at ve yazılımı flaşhla...

anka58

anka58

Üye
ben bir kaç gündür kullanıyorum şu 3g hariç hiçbir problemim yok sırf onun için de sıfırdan uğraşmak istemiyorum.. bir arkadaşa güncellemeyi kaldır demişsiniz ben onun güncellemesini yaptım mı bilmiyorum sisteme sıkıntı çıkarabilecek 2 güncelleme hariç diğerlerini yaptırdım ama arada o var mıydı hatırlamıyorum açıkcası..büyük ihtimalle simge o yüzden sürekli orada kalıyor, 3g yi kendim kapatıyorum ama yine de simgesi duruyor bu durumda şarjı tüketir mi tüketmez mi bilemedim.eğer şarja etkisi olmaz diyorsanız kalsın uğraşmıyım sorun değil , diğer türlü bu güncellemeyi nereden kaldırıyoruz bir yazabilirseniz sevinirim araştırdım ama bulamadım :)

Üst Alt