Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hard format + sw reset yeterli

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

darklife123

Üye
merhabalar
ben denedim ama beceremedim. nerede hata yaptığımı ya da neden olmadığını, aynı sorun ile karşılaşıp çözevler var ise cevap yazarlarsa sevinirim. telefonum c6-01 hackli yaptığım adımlar şöyle
"Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım" konusundan indirim yükledim
bu konudan da
indirdim dosyaları çıkartıp yazıldığı gibi RM-718 bir klasör içinde gerekli yere kopyaladım
proğrama telefonu gösterip yüklemek için yazılım yükle dediğimde başalıyor ve dosyalar taranıyor diye yazarken telefon kendiliğinden kapanıyor. bir kaç kere denedim.
aynı şekilde hepsinde kapandı.
bir fikri olan var ise yazrım ederse şimdiden teşekkür ederim.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
batarya modu diyorsun da onu bilmiyordum bu cfw de olduğunu.oyunlarla da ilgim olmadığı için bilemiyorum açıkçası

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yok abi 3g düzeltmesi yüklemedim . Yani uygulama yöneticisinde falan falanda gözükmüyo öyle bi anda geldi o simge gitmedi bi daha :s

abi bide maximod yükledim geri kaldırdım ama evolsun orjinal mesaj baloncukları gitti onlar orjinale gömülü değilmiydi anlamadım ben nasıl geri getirebiliriz :s
Sen çok şeyler yüklemişsin kesin... En iyisi cfw sıfırdan kur....
ya ben yedekten falan bahsetmedim ki :( yedek aldım demedim yani peki OFW yi yüklemek için ne kullancam refurbish mi sw reset mi yapayım?
Farketmez sana kalmış.. İstediğin seçenek ile flaşhlayabilirsin...
ben biçimlendirme de yaptım sorun telde değil ya cfwdeki batarya modu yüzünden bence o moddan önce oyunlarda sıkıntı yoktu
Bende arada oyun oynuyorum ama oyunlarda kasma yok maalesef... sende hangi oyunda kasma var...
merhabalar
ben denedim ama beceremedim. nerede hata yaptığımı ya da neden olmadığını, aynı sorun ile karşılaşıp çözevler var ise cevap yazarlarsa sevinirim. telefonum c6-01 hackli yaptığım adımlar şöyle
"Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım" konusundan indirim yükledim
bu konudan da
indirdim dosyaları çıkartıp yazıldığı gibi RM-718 bir klasör içinde gerekli yere kopyaladım
proğrama telefonu gösterip yüklemek için yazılım yükle dediğimde başalıyor ve dosyalar taranıyor diye yazarken telefon kendiliğinden kapanıyor. bir kaç kere denedim.
aynı şekilde hepsinde kapandı.
bir fikri olan var ise yazrım ederse şimdiden teşekkür ederim.
Kullandığın işletim sitemi nedir...

• Beğen
Tepkiler: darklife123 ve MaxipmaN
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
ilk günden beri kullanıyorum gerçekten hakan daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :)

Abstract_Loco

Üye
Yok be abi öyle fazladan birşey kurmadım ben gereksiz program bile tutmam telefonda ama sen öyle diyorsan yeniden kurarım ne yapalım sağolasın yinede :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yok be abi öyle fazladan birşey kurmadım ben gereksiz program bile tutmam telefonda ama sen öyle diyorsan yeniden kurarım ne yapalım sağolasın yinede :)
maximodda çok mod var ondaki kırıntılar bile karıştırabilir...

Abstract_Loco

Üye
maximodda çok mod var ondaki kırıntılar bile karıştırabilir...

abi yok maximodu ben iki gün önce yükledim onun bi sıkıntısı olmadı hallettim geri kaldırdım sorunlarını falan buldum . Simge maximoddan çok önce geldi :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

darklife123

Üye
Kullandığın işletim sitemi nedir...

Windows 7 32 bit işletim sistemi kullanıyorum.
telefonumda orjinal yazılım var son sürüm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 32 bit işletim sistemi kullanıyorum.
telefonumda orjinal yazılım var son sürüm
Windows7lerde generic hatası oluşabiliyor. Windows8 li bir pc de flaşh atma imkanın varsa onda dene. İstersende team viewerdan ben yapayım belki bir yerde eksik yapıyorsundur generic sorunu yoktur...

• Beğen
Tepkiler: darklife123

ferruh91

Üye
hakan hocam yazılım için teşekkür ederim eline sağlık.Dün kurdum yazılımı önceden
DustoJniK Nokia C7 vardı sizin yazılımı kurarken hafıza kartını formatladım ama teli zaten formatlıyor diye ellemedim ama sw reset teli tam formatlamıyormuş sizce bi sorun olurmu tekrardan yazılım atmama gerek varmı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam yazılım için teşekkür ederim eline sağlık.Dün kurdum yazılımı önceden
DustoJniK Nokia C7 vardı sizin yazılımı kurarken hafıza kartını formatladım ama teli zaten formatlıyor diye ellemedim ama sw reset teli tam formatlamıyormuş sizce bi sorun olurmu tekrardan yazılım atmama gerek varmı ?
Yükleme talimatlarını dikkata almanız gerek. Aksine sw reset ile tam sıfırlanır ama sende bir sorun oluşmuş demekki... Eğer cfw de hata yoksa ve yazılım düzgünce çalışıyorsa tekrardan yazılımı atmana gerek yoktur...

ferruh91

Üye
depo klasöründeki fotolar falan silinmemiş sadece hocam bide bildirimler tarafında bi acayip simge var cözemedim 3g wiget ini açıp kapayınca bide wifi simgesi acık kalıyo herhalde tel arkadaşımdada ondan tam olarak kurcalayamadım sizce hata varmı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
depo klasöründeki fotolar falan silinmemiş sadece hocam bide bildirimler tarafında bi acayip simge var cözemedim 3g wiget ini açıp kapayınca bide wifi simgesi acık kalıyo herhalde tel arkadaşımdada ondan tam olarak kurcalayamadım sizce hata varmı?
depo silinmez zaten... cihaz elime olmadığı için bir şey diyemem. hat yoksa yoktur. oluna atar terardan

-Hokage-

-Hokage-

Üye
sis ini bul widgeti siscontets ile parçala aynılarını bakıp sil. core ve rofs2 boyutunu Nokia cooker ile artırabilirsin. anlatım yaptım sitede, biraz araştırma ile bulabilirsin ve hiç bir şey silmene gerek kalmayacaktır
tuhaf bir durum... anlatılanları yaptıysan aklıma başka çözüm yoluda gelmiyor
Evolsun üstünde oynadıgımdan zatrn max. Derecede yuksekti

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Evolsun üstünde oynadıgımdan zatrn max. Derecede yuksekti
Çünkü ben rofsların boyutlarını sıkıştırarak c sürücüsüne yer açtım... O yüzden sen mod ekleyince hafıza uyarısı aldın...

darklife123

Üye
Windows7lerde generic hatası oluşabiliyor. Windows8 li bir pc de flaşh atma imkanın varsa onda dene. İstersende team viewerdan ben yapayım belki bir yerde eksik yapıyorsundur generic sorunu yoktur...

olabilir dostum bugün Phoenix i açtığımda hata verdi silip tekrar denedim ama önce test ekranı geliyor telefonda biraz bekledikten sonra yine aynı şekilde telefon kapanıyor bağlantı gittiği için de sanırım hata veriyor biraz daha bekleyim artık win 8 li bir bilgisayar çevremde yok şimdilik.
bu arada ilgin için teşekkür ederim.

Üst Alt