greenmile
Üye
ya hiçbişeyden kastın ne?
aynı ewde kalıp aynı yatakta uyummadk yok onu yapmadık yok bunu yapmadık dıyene bende ınanmam
ama nese...
aynı yatakta uyuyup hiçbirşey yaşamadık dediğinde herhangi bir erkeğin buna inanabileceğini düşünüyor musun Pelin?
ya niye sadece oo gözle bakıyosunuz anlamıyorum ki ben yapılmaz demiyorum ama herkesıde bı kefeye koymayın bence
bunu yapmak için illa aynı evde kalmaları şart değil ki
ben çokk gördüm üni de aynı evde kalmayıpta neler yapanı yapma Murat sende şuan okuyosun ve çevrende böle insanlar çok
arkadaşın yada değil bilemem ama muhakkak vardır böle bildigin şeyler aman nese
ben yaşamamda demiyorum yapmam da demiyorum,elbette aynı evde kalmakta şart değil.Ama aynı evde yaşayıp,aynı yatakta yatıpta bunu kimseye anlatamazsın diyorum yani.Yoksa illa aynı evde yaşamak şart değil
bak bu yorum daha güzel oldu
yani aynı ewde yaşamayıp neler yapanlar var
sadece kiminle yaşadıgına baglı okadar
acabalar insanı bitiren en kötü şeydir.Aynı yatağı paylaşan birinin hiçbirşey yapmadığına kimse beni inandıramaz.Kız bakire olabilir.Pek çok ilişki türü var bunlar da bana göre masum şeyler değil.
pelın_;4074169' Alıntı:
bende bundan bahsetmiştim işte
bakirelik erkekler için önemli dimi?
kızlar içinde önemli
sen sevgılınle öpüşüosun atıyorum budamı namussuzlugu gırıyo o hlde yada sarılıyosun
Aynı yatakta uyuyup,aynı odayı paylaşıp birlikte sabahlayıp.1. günü birşey olmaz 2.günü birşey olmaz 3. günü birinden birisi hadi yaklaş yamacıma der
Olur sevgilisin sonuçta olmayacak diye birşey yok aranda geçer sana özeldir.Hiç birşey yapmazsan heykel gibi yanında uyursan kız tutup''sende bir sorun mu var'' der.ozaman renkten renge girer insan.Yani okadar gün kalıp,içinde azda olsun bir kıpırdama yoksa sevgilisine karşı o kişi ya şap içmiştir yada'sı biliniyor,söylemeye gerek yok heralde
+Gece ne yaptınız?
Aynen..Iliskiye karsi degilim ama.ayni evde yasayipta iliski yasamayan sevgiliye kusura bakmayinda kimse inanmaz.Bi nevi kari koca hayati.
Bi kiz dusunun sevgilisiyle ayni evde yasiyor,bunu ailesine soyluyor.Ailesi normal karsiliyorsa o aileyi muzeye kaldirmak gerekir
+Gece ne yaptınız?
-sadece uyuduk.
+nasıl yani?
-sarılıp uyuduk işte.
Bilmiyorum vallahi,bana göre böyle olması zor.
Hayatın gerçekleri,sonuçta o insan senin sevgilin eninde sonunda bir yakınlaşma olmuş.Ha şimdi ha sonra diye fark etmez
ne warmış rizedekızı ikna ettikden sonrası kolay küçümsemeyelim rizeyi lütfen
ne warmış rizedekızı ikna ettikden sonrası kolay küçümsemeyelim rizeyi lütfen
aynenbu çocuk işi biliyor
peki hocam alsak il dısına görtürsek olurmu caizmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?