Evlenilecek Kızla,Eğlenilecek Kız Arasındaki Farklar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku

Utku

Üye
eğlenilecek kız yoktur k.... rkız vardır evlenilecek kız vardır o kadar:aha:

DPool

DPool

Üye
Utku™;3711760' Alıntı:
Haklısın :oke:

• Beğen
Tepkiler: Utku
TheCower

TheCower

Üye
Utku™;3711760' Alıntı:

Bunun cinsi ne yeniyo mu:)

jeosalih

jeosalih

Üye
Arada aslında hiç fark yok. Güzellik nasıl göreceli ise, yani sana göre çirkin olan başkasına göre güzelse, senin huylarını davranışlarını beğenmediğin kızın da bir beğeneni çıkar evlenir. İnsan ne ektiyse onu biçer derler ya işte aslında bundan korkmak lazım. Erkek yapar çapkınlık, kız yapar o.luk. Hiç alakası yok bence. Evlenilcek kızdan sen iffet, namus el değmemişlik arıyor isen senin ondan ne farkın varki? Ne ekersen onu biçersin bu sözden korkmak lazım harama el uzatmamak lazımki. Allah'ta bize hayırlısını vesile etsin.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
DPool

DPool

Üye
Arada aslında hiç fark yok. Güzellik nasıl göreceli ise, yani sana göre çirkin olan başkasına göre güzelse, senin huylarını davranışlarını beğenmediğin kızın da bir beğeneni çıkar evlenir. İnsan ne ektiyse onu biçer derler ya işte aslında bundan korkmak lazım. Erkek yapar çapkınlık, kız yapar o.luk. Hiç alakası yok bence. Evlenilcek kızdan sen iffet, namus el değmemişlik arıyor isen senin ondan ne farkın varki? Ne ekersen onu biçersin bu sözden korkmak lazım harama el uzatmamak lazımki. Allah'ta bize hayırlısını vesile etsin.
Wow :alkis:alkis

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Afedersiniz ama şu evlenilecek-eğlenilecek kız diye ayıranlar siz adam oldunuz da evlenilecek-eğllenilecek diye ayırıyorsunuz değil mi ? Sözüüm bu tip düşünen erkeklere. Birisini evlenilecek-eğlenilecek diye ayırmak saçma.
Nasıl bakıyorsanız öyle gelir size. On dört,on on altı yaşında gidip de bir kızla gezip tozuyorsan sen onu evlenilecek diye bakamazsın zaten. Çünkü evlenme yaşın gelmemiş ,ve küçük yaşta kız değerlendiriyorsun. Böyle değerlendirmeyin birisini bence, yakınlarınıza da aynı laf gelir sonra.

• Beğen
Tepkiler: jeosalih

0live456

Üye
Afedersiniz ama şu evlenilecek-eğlenilecek kız diye ayıranlar siz adam oldunuz da evlenilecek-eğllenilecek diye ayırıyorsunuz değil mi ? Sözüüm bu tip düşünen erkeklere. Birisini evlenilecek-eğlenilecek diye ayırmak saçma.
Nasıl bakıyorsanız öyle gelir size. On dört,on on altı yaşında gidip de bir kızla gezip tozuyorsan sen onu evlenilecek diye bakamazsın zaten. Çünkü evlenme yaşın gelmemiş ,ve küçük yaşta kız değerlendiriyorsun. Böyle değerlendirmeyin birisini bence, yakınlarınıza da aynı laf gelir sonra.

Neden bakılmasın ? Çocuk belki ileride pişman olmamak için şimdiden birini iyice tanıyıp evlilik planları yapmak istiyordur olamaz mı ?

jeosalih

jeosalih

Üye
Biz 6 yılın sonunda evlendik eşimle. Sadece buna katılmıyorum. Geri kalan kısmında tamamen haklısın. Bi önceki yorumumda da yazdığım gibi; erkekler evlenicek bayanda ar, namus, kızlık arıyor ise peki neden kendinde aramaz. Erkek yapar çapkın, kadın yapar o..pu yok böyle birşey.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Evlenilecek erkekle eğlenilecek erkek arasında ne fark varsa o. İki gurup da biraz çapkın oluyor.

Not: Eğlenilecek kızlar genelde aslan ve koç burcu olurken evlenilecek kızlar genelde balık ve yengeç burcu oluyor. Kimse üstüne alınmasın, istinası elbette vardır; genelde dedim :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi

Öncelikle adamlığımı kimse sorgulayamaz sen kabul etsen de kabul etmesende piyasada eğlenilecek kız çok ve bu bir gerçek.Sen barda ya da gece kulubünde tanıştığın bi kızla evlilik hayali kurmazsın en basitinden öyle değil mi?

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Yaşın 21 Murat. Abim sayılırsın sana öyle bir hakarette bulunmadım,bulunmam. Ben yaşı gelmemiş ve çok büyümüş bir de kız ayırmaya çalışanlardan bahsediyorum.
Marakeş , küçük yaşta bir çocuğun ne tip bir evlilik planı olabilir ? Daha küçük yaşta,para kazanmasını bilmeyen,geçinmenin ne demek olduğunu bilmeyen,sürekli fikirlerin değiştiği bir dönemde ne tip bir evlilik planı yapabilir ? Yapamaz,yok öyle bir şey.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Evlenilecek erkekle eğlenilecek erkek arasında ne fark varsa o. İki gurup da biraz çapkın oluyor.

Not: Eğlenilecek kızlar genelde aslan ve koç burcu olurken evlenilecek kızlar genelde balık ve yengeç burcu oluyor. Kimse üstüne alınmasın, istinası elbette vardır; genelde dedim :D

aslan burcu olarak senı kınıyorum:ehe

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Larismus

Larismus

Üye
ben başak burcuyum kınama yetkim var mı :D

fireman87

fireman87

Üye
Türk kızlara dokunmuyorum hocam için rahat :oke:

kpln04

kpln04

Üye
İkisiyle de aynı şeyleri yaparsın fakat evlenilecek kızın 2 farkı vardır.1) Eğlendiğin kızla yapamadıklarını yaparsın , yaşarsın.2) Evlenilecek kıza yüzük takarsın alnından öpersin , eğlenilecek kızı koluna takarsın havanı atarsın dalgana bakarsın alem yaparsın.Sonunda birşey olmaz , evlenilecek kızla uzun yıllar mutlu olursun.
bu devirde hem kendine hem karşındakine dikkat edeceksin :nono:

fireman87

fireman87

Üye
Geçenlerde bir yerde okumuştum ; Erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer, o yüzden 'kaşar'a bu kadar düşgünlerdir.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt