Evlenilecek Kızla,Eğlenilecek Kız Arasındaki Farklar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Evlenilecek Kızla,Eğlenilecek Kız Arasındaki Farklar?
evet evlenilecek kız ile eğlenilecek kız arasındaki farklar nelerdir,tartışıyoruz

Larismus

Larismus

Üye
biriyle evlenilir diğeriyle eğlenilir :d::d:

• Beğen
Tepkiler: Dafny, Tuba.Erva, PureFood ve 1 kişi daha
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
alnını uzat öpiim:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Evlenilecek kız hemen sevgili olmayı kabul etmez, naz yapar biraz :naughty: Ama eğlenilecek olansa zaten sen istemeden direk üzerine atlar :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve greenmile
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
o yüzden daha vakit var eğlenilecek kızlara devam:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Eğlenciyi tadında bırakmak lazım ama :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Resimdeki boksör :D

Larismus

Larismus

Üye
bu ne be :d::d:

pelın_

:d::d:

0live456

Üye
İkisiyle de aynı şeyleri yaparsın fakat evlenilecek kızın 2 farkı vardır.
1) Eğlendiğin kızla yapamadıklarını yaparsın , yaşarsın.
2) Evlenilecek kıza yüzük takarsın alnından öpersin , eğlenilecek kızı koluna takarsın havanı atarsın dalgana bakarsın alem yaparsın.Sonunda birşey olmaz , evlenilecek kızla uzun yıllar mutlu olursun.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
konu yanlış!
nihayetinde "eğlenilecek kız" derken bir kadından bahsediyoruz. uzaydan gelmeyen bir insandan daha doğrusu.
yaşadığımız toplum içinde, babası olan, kardeşi, anası, akrabası olan, namus, şeref, haysiyet sahibi akrabaları olan bir bayandan bahsediyoruz.
peki söyler misiniz, -affınıza sığınarak- bu "eğlenilecek bayan" kazara sizin ailenizden, sülalenizden biri olsaydı ne düşünürdünüz?!
fena halde kızdığınızı, mosmor kesildiğinizi duyar, görür gibi oluyorum şu an!
kendiniz için istemediğinizi, şahsınıza layık bulmadığınızı başkalarına da istemeyin, layık bulmayın arkadaşlar!

0live456

Üye
konu yanlış!
nihayetinde "eğlenilecek kız" derken bir kadından bahsediyoruz. uzaydan gelmeyen bir insandan daha doğrusu.
yaşadığımız toplum içinde, babası olan, kardeşi, anası, akrabası olan, namus, şeref, haysiyet sahibi akrabaları olan bir bayandan bahsediyoruz.
peki söyler misiniz, -affınıza sığınarak- bu "eğlenilecek bayan" kazara sizin ailenizden, sülalenizden biri olsaydı ne düşünürdünüz?!
kendiniz için istemediğinizi, şahsınıza layık bulmadığınızı başkalarına da istemeyin, layık bulmayın arkadaşlar!

Ben layık buluyorum şahsıma da çevreme de herkesin kendi tercihi engel olunamaz buna isteye istediğine inanır :oke:

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
Ben layık buluyorum şahsıma da çevreme de

ne deyim arkadaşım, sustum sadece!
sustum, ya...
nutkum kurudu...
bu kadarını söylememe müsaade buyrun...
itiraf edeyim, çok şaşırdım gerçekten!

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
öyle yada böyle piyasada eğlenilecek kız çok acı ama gerçek bu

PureFood

PureFood

Üye
konu yanlış!

Valla onu eğlenilecek türde olan kızlara söylemeniz lazım.
Erkek gördüler değişiyor bazı kızlar.. Burda olayı hemen aileye bağlamamak lazım. Kişilik meselesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt