Praetor
Emekli Yönetici
Ben de size katılıyorum.. Öncelikli olan huydur. Peki sadece huy yeterli mi diğer ikisi yoksa?
Yani fakir ve çirkinse
Güzel bir yorum....
Peki şu sorumun cevabı nedir?
Ben de size katılıyorum.. Öncelikli olan huydur. Peki sadece huy yeterli mi diğer ikisi yoksa?
Yani fakir ve çirkinse
Benim kadar demiştim diğer değişkenler için.Benim kadar güzel, benim kadar akıllı-zeki olsun.
Zaten sevdiceğin senin gözüne güzel olarak görünür
Daha önce karakter dedim fakat maddiyat hariç hepsi diyorum şimdiBence fizik de karakter de güzel olmalı. Sonuçta insan eşine baktığında içi açılmalı. Gözü dışarıda kalmamalı evlendiği zaman. Karakteri zaten söylemiyorum bile.
Kısacası karakter ve fizik güzellikte uyumlu olmalılar.
Sevgili ne işe yarar? Sen birkaç gün gezip ayrılmak için mi seversin?
sevglimle bi buçuk yıl oldu vede çok seviyorum ben o anlamda demeiştim ama günümüzde genellikle en fazla 1 ay sürüyo ilişkiler
acaba 3 şıkkı da içeren bir seçenek varmı
Parmaklarına sağlık yaa. Ne güzel anlatmışsınRecep İvedık in de dedıgı gıbı ruh güzelliği önemlidir ama gel gelelim ruhlar alemınde de yaşamıyoruz.Herkes elbet de huy dıyecektir ama bılınc altında bastırılmış duygu ve isteklerle doludur.(lafım sıze değil arkdaslar yanlıs anlamayın)
Bana göre para değil de diğer tatmın edıcı özellıklerden hepsınden 100 de 100 olmasa da bayagı bı bulunmalıdır.GErci davul debgını bulur ve güzellik de göreclidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?