evkur'dan aldığım 5800 XM Çin malı çıktı var mı böyle bir şans :((

Sponsorlu Bağlantılar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
evkurdan bişy alınırmı yaa 250 300 lira olan telefon orda 400 450 lraya veriyolar
aynen öyle arkadaşım gitti x6 sordu 999 lira efendi dedi arkadaş verdi püsküyü :D lan gider yan taraftan n8 alırım burdan telefon alan salaktır diye bas bas bağırdı koptum:aha:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
TAM KAZIKMIŞ YAA X6 YA 999 MU DEDİ :d::d::d::d::d::d:

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
arkadasım zaten bataryalar cinde üretiliyor cin malı olması okadarda onemlı degılkı gel sana garantisini vereyim git baayiye orjinal 5800 bataryası istiyorum de aynı malı alacaksın bu kadar büyütmene gerek yoktu telefon cin malı değil
katılıyorun imkansız böle bişi zaden evkur bayilik alamadığndan nokia shoplardan karşılıyor telefonları o yüzden pahalı oluyor karalama oldu biraz bu :)

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
Zaaa... XD dalgamı geçion la :D donuna kadar Made in China yazıyo heryerde çinde üretildi die çakmamı olcak nerden alırsan al made in china yazacaktır.Nokia telefonların %90'ı çinde üretiliyo yada macaristanda normal bi durum yani boşuna iade etmişsin :D

silver021

silver021

Üye
Artik belli başli tüm firmalar çinde üretim yapiyor. nokiada geçiş yapti buna. tamam çin mali deriz kötü olur çabuk bozulur deriz ama üretici firmalarin çinde ürettikleri malın kalitesi değismez. marka kalitesine bakın siz gerisi önemli deil.

Sandrake

Sandrake

Üye
Evkurdan telefon alınmaz zaten orda hata yapmışsın :|

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
etrafına bak ve çin malı olmayan birşey söyle

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
5800'dan tek farkı 3g olmaması ve 5800 dan ucuz olan samsung wave 525 var.Onuda Tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: 61semih
AYNA

AYNA

Üye
benim bildiğim nokianın çindede fabrikası olması lazım o yüzden china yazıyordur yani çakma olmayabilir o telefon.çin yazıyo diye dandik sanmayın sakın nokia çinde üretiyor diye.
mesela benim bir kulaklığım vardı n70 ile almıştım made in china yazıyordu onun beyaz halkaları vardı onu kırmaya çalıştım kıramadım,bıçakla falçatayla kesemedim,çekiçle vurdum vurdum yamulmadı bile en sonunda şu demir kesen kafası yuvarlak makineler yokmu kıvılcım çıkarıyo keserken hatta onunla kestim anca kırıldı:ehe:ehe
nokiayı taktir etmiştim ozaman hakketten kaliteli kulaklık yapmıştı..

silver021

silver021

Üye
Kaliteli oldugunu ögrenmek icin yapilan girişimini kutladim walla :d çin mallarini test etcen kardeş ôyle balyoz çekiç vurcan malin üzerine :d

61semih

61semih

Üye
aynen öyle arkadaşım gitti x6 sordu 999 lira efendi dedi arkadaş verdi püsküyü :D lan gider yan taraftan n8 alırım burdan telefon alan salaktır diye bas bas bağırdı koptum:aha:
:d:

artık cın tayvan gıbı ulkelerde yapılıyor cogu urun.adıdas nıke vsvs alıstık artık ama teknolojı urunlerınde tercıh etmem kesınlıkle.e bataryaların alayı cın gorduklerı tabı olmayanda vardır onuda mecburen.

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
Kırılırsa Çin Malıdır :))

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Çin malı ayrı Çin'de üretilmesi ayrıdır. Bunları karıştırmayalım. Ucuz iş gücünden dolayı hemen hemen tüm ünlü markalar üretimi Çin'de yaptırmaktalar.

AYNA

AYNA

Üye
Kaliteli oldugunu ögrenmek icin yapilan girişimini kutladim walla :d çin mallarini test etcen kardeş ôyle balyoz çekiç vurcan malin üzerine :d

ya aslında o halkalar rahatsız ediyodu beni sırf onları çıkarmak istediğim için yaptım :D
adamlar içine sağlam metal koymuşlar ama:ehe:ehe

ahanda bu kulaklıktı orda birleşme klipslerinin hemen yanındaki halkalar..

feyloz

Üye
evkurdan hiç bir bk alınmaaaaaazz. :off::off::off::off::angry::angry::angry::angry::bann::bann::bann::bann::bann:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Galba bataryalar öle,ama benim arkadaş timden galaxy s almıştı arkadaş arkadan ve bilgilerinden sahte olduğunu buldu yeh timede güvenilmicek:oke:

silentwolf

silentwolf

Üye
insanların gözünü para hırsı bürüyüp gözleri kör olursa taklit malda üretirler satarlar dandik malda. Nokia gibi kaliteli diye bildiğimiz markalar üretim maliyetinin 3 katı gibi fahiş fiyatlara satarlarsa ve çinli denilen hayatı bedavacılık olan ve yaptıkları şeylerin sadece dış görünùşü orjinali ile aynı olan dandik mallar üretirse Ahirette onları o trilyonlar onları kurtarır merak etmesinler . . .

AndroidOne

AndroidOne

Üye
nokia çinede ürettiriyor.

Üst Alt