evkur'dan aldığım 5800 XM Çin malı çıktı var mı böyle bir şans :((

Sponsorlu Bağlantılar

balrog024

Üye
    Konu Sahibi
evkur'dan aldığım 5800 XM Çin malı çıktı var mı böyle bir şans :((
selamun aleyküm arkadaşlar. Sizlerden almış olduğum yardım çerçevesinde evkur'dan 5800 XM black almıştım.. Fakat dün telefonun dokunmatiği dondu bir anda... Bataryayı çıkardım ve altına baktığımda Made in China!! :( yazıyordu ve hemen evkur'a gidip anlattım durumu. Sıkı bir tartışmadan sonra iade ettim ve senetleride yırttırdım. Kredi kartı başvurusu yapmıştım geçen hafta ve onaylanmış haftaya elimde kartım. Hayırlısı ile güvenilir bir bayiden alacağım bu sefer telefonu. Lanet olsun hevesim kursağımda kaldı.. :bann::off: Paylaşmak istedim tekrar teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: 61semih

katates

katates

Üye
benim x6 dada bataryada made in china yazıyor :S

--------------- Ekleme ---------------

abi yeni baktım da öteki telefonun bataryasındada made in chine yazıyor

bataryayı çıkarttım made in hungary yazıyor galiba batarya çin malı

laveled

laveled

Üye
ya bataryalar zaten ç,n malı oluyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
evkurdan bişy alınırmı yaa 250 300 lira olan telefon orda 400 450 lraya veriyolar

iSouLLeSs

Üye
arkadasım zaten bataryalar cinde üretiliyor cin malı olması okadarda onemlı degılkı gel sana garantisini vereyim git baayiye orjinal 5800 bataryası istiyorum de aynı malı alacaksın bu kadar büyütmene gerek yoktu telefon cin malı değil

balrog024

Üye
    Konu Sahibi
yok batarya çin malı onu biliyorum ama batarya altında da Made in Hungary değil Made in China yazıyor :S

The CoRRe

The CoRRe

Üye
evet en kazık yer evkur evkurdan bişey alınmazz

balrog024

Üye
    Konu Sahibi
Kuzenim de aldı onun ki Made in Hungary ama benim ki Made in China. Adamlara senedi yırttırdım bağıra çağıra. Şimdi kısmetse haftaya normal bir K.V.K bayiinden alacağım telefonu

The CoRRe

The CoRRe

Üye
bnce sna tavsiyem alma o telefondan bnm ark aldı hiç memnun kalmadı üretim hatası o telefonlar kampanya filan hep üretim hatası mallar tabi sn bilirsin bn sadece uyarıyorum.

balrog024

Üye
    Konu Sahibi
uyarın için çok teşekkürler ama v50 yazılımı ile hiç 1 hatası kalmadığı söyleniyor.. hevesim kursağımda kaldı çinliler yüzünden

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun

deadly105

Üye
kvk dan başka yerden tel almamalı.evkurdan hiç almamalı:nono:

geçmiş olsun!

balrog024

Üye
    Konu Sahibi
özür dilerim arkadaşlar finaller yüzünden giremedim. hepiniz çok sağolun. KVK'dan aldım 5800 XM black ve çok memnunum v50 şu an harika. bir de yanında sony ericsson'daki gibi kulaklık verdiler orjinal Nokia. kulağın içine ses verenlerden. kulaklığı da harika. hepiniz çok sağolun yardımlarınız ve önerileriniz için :))

aymeda

Üye
aman evkurdan uzak durun klonlu cep bile satıyorlar

Lacoste

Lacoste

Üye
özür dilerim arkadaşlar finaller yüzünden giremedim. hepiniz çok sağolun. KVK'dan aldım 5800 XM black ve çok memnunum v50 şu an harika. bir de yanında sony ericsson'daki gibi kulaklık verdiler orjinal Nokia. kulağın içine ses verenlerden. kulaklığı da harika. hepiniz çok sağolun yardımlarınız ve önerileriniz için :))

Hayırlı Olsun Arkadaşım:bye2::bye2:

tlgcn38

tlgcn38

Üye
hayırlı olsunn..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hayırlı olsunda benim bataryada çin malı :S:blink::blink:

Erkanbap

Erkanbap

Üye
benim batarya made ın hungary fakat telefonu rusyadan almştm orda asla cın malı bulamazsınız

enescebeci

enescebeci

Üye
saolun

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
kardeş öyle diyosunuz ama ; kendimden örnek vereyim, biz kredi kartı kullanmıoruz , nakit nerden bulcam ben okula gidiorm anne ve baba öqretmen . mecbur gitcem evkurdan alıcam. daha önce anneme babama almıştık evkurdan basit makineler raht rahat kullandılar sorun çıkmadı. bende 5610 almıştm 2. el dün bi msj geldi yasal takip diye bi yerden telefon klonlanmış kapatılcakmış fatura olmadığı için karşı gelme şansım da yok :( mecburen gitcm evkurdan alcam inş. izin verirlerde annem babam 5800 alabilirm :S allahm inş. ya

Üst Alt