FeLonieS
Üye
-
Konu Sahibi
-
Z3'ün kamerası iyi, şarj süresi iyi, suya dayanıklı.M8 Z3 'ü de düşünüyorum da
Evkur da fiyatlarına baktım 10 ay taksitli fiyatları M8 in 2299 Z3 ün 2450 Birkaç hafta içerisinde bu üç telefondan birine karar vereceğim ama alacağım telefon beni baya bi idare etmesi gerekli yani seneye telefon değiştirmek istemiyorum her sene telefon değiştirir oldum. O yüzden konu açma gereği duydum, önerdiğiniz telefonların önerme sebebini de söylerseniz artısını eksisini daha iyi olur benim için.
LG'mi iyi? Ayrıca Sony ve Samsung'un ne gibi sıkıntılarını gördün?Telefon degistirmek istemiyosan S5 ve Z3 e bulasma hatta tumuyle android bu konuda biraz sikintili elindeki cihaz 3 ayi bulmadan bi ust modelin bilgileri sizdirildi gibi haberleri okudukca sinir krizi gecirebilirsin.Samsung ve Sony cok goze batmaya basladi yeni model haberi konusunda.Htc ve Lg gibi markalar bu konuda biraz daha iyi durumda GİBİ.O yuzden bahsi gectigi icin tavsiyem M8
LG'mi iyi? Ayrıca Sony ve Samsung'un ne gibi sıkıntılarını gördün?
G3 nerede 1400 lira? İthalatçı onlar. Ona bakarsak Z2'de 1350 lira (ithalatçı) , G2 alacağıma Z2 alırım daha iyi. (Kamerada fark attığı kesin)Anlattiklarimda konu butunlugunu kavrayamamissin.Lg sony gibi yilda 3 model cikarmiyor demek istedim kaldi ki evet lg iyi G3 onu gec G2 nin bile bu cihazlardan cok mu eksigi var 1.000 lira edecek kadar? Telefonlarin hepsi birbirinin kopyasi.G2 s800 lu ilk cihazlardandi performansiyla ve fiyatiyla rekor satis yapti.G3 de iyi fiyattan geldi 2k gibi yenilikler de iceriyo yine ilklerden bu da.Nesi kotu Lg nin? Kasasi su mu geciriyo z3 2500 lira G3.1.400 lira.Arkadasin parasi cok oldugu icin m8 dedim yoksa G2 onerirdim teknolojiden anlayip cebinde bolluk olmayana
Sorunsuz çıkan bir cihaz söyle bana?z2 çıktığındada her kes yere göre sığdıramıyordu bir hafta bitmiyor diyorlardı telefon için sonradan bi ton sorun çıktı bu telefon övme merakı ne bi türlü anlamıyorum
Mesele cihazın sorunlu olması degil gereğinden fazla abartılmasıSorunsuz çıkan bir cihaz söyle bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?