nonamex
Üye
senin bir androidci olduğun meydana çıktı koçum çünkü siyah ekran takılması androidde karşılaştığımız olaydır symbianda ise kara ekran alman neredeyse imkansızdır takılabilir ama ekran öylece kalır renk kararması olmaz geride açık olan programlar otomatik kapatılır ana ekrana dönülür ,, kararma olmaz kararma andoridde oluyor ,kararma kamera kırılmasındanda meydana gelebilir.
bu bize n8 ci gibi görünme olayınıda yemezler git kendi bölümünü karıştırmaya çalış burda herkez anladı senin ne olduğunu . faydan olmadığı gibi kıskançlıktan kuduruyorsun.
senin bir androidci olduğun meydana çıktı koçum çünkü siyah ekran takılması androidde karşılaştığımız olaydır symbianda ise kara ekran alman neredeyse imkansızdır takılabilir ama ekran öylece kalır renk kararması olmaz geride açık olan programlar otomatik kapatılır ana ekrana dönülür ,, kararma olmaz kararma andoridde oluyor ,kararma kamera kırılmasındanda meydana gelebilir.
bu bize n8 ci gibi görünme olayınıda yemezler git kendi bölümünü karıştırmaya çalış burda herkez anladı senin ne olduğunu . faydan olmadığı gibi kıskançlıktan kuduruyorsun.
hiç bir mesajımda android çok iyidir mükemmeldir android seviyorum demedim. Sadece dediğim symbian kötü o yüzden symbian düşüyor. Telefonlardaki işlemci yetersiz diyorum. Adamlar iphonecu androidci vs vs ne bulurlarsa direk yapıştırıyorlar
Hiç bir mesajımda Android çok iyidir mükemmeldir Android seviyorum demedim. Sadece dediğim Symbian kötü o yüzden Symbian düşüyor. Telefonlardaki işlemci yetersiz diyorum. Adamlar iPhonecu Androidci vs vs ne bulurlarsa direk yapıştırıyorlar
680 mhz işlemci o kadar yeterli ki telefon sürekli takılıyor simsiyah ekran kalıyorNokia fan boyları anca kendinizi kandırın
ben onun telefon kullandığından bile şüpheliyim
Bende diyorum acaba Nokia fanboylara 512 Mb Ram, 1 ghz işlemcili N8 mi verdi diye
Bende diyorum acaba Nokia fanboylara 512 Mb Ram, 1 ghz işlemcili N8 mi verdi diye
küçük kardeşim bile android kadar berbat bi işletim sistemi yok diyor (7. Sınıfta) ve babama e7 aldırmayı düşünüyor...
Elimden 3 tane N8 (1'i kendimin, 2 si çevremden sorun oldu mu direk bana geliyorlar hepsine hacklemek için flash attım.. ), 1 tane C6-01 ve E7 geçti..
3 Tane N8'in de bozuk olma ihtimali var mıdır. ?..
Piyasada bir sürü Android telefon var, gidip alt sınıf bir android kullanıp kötü demek, 5800 kullanıp ıyy bastırmatik yavaş çok kötü demekle aynıdır.. Üst sınıf cihazları karşılaştırmak lazım.
Ayrıca E7 klavyenin açılmasına geç tepki veren bir telefon, klavyeyi açınca bazen ekran 2-3 saniye simsiyah kalıyor ondan sonra kendine geliyor.
Elimden 3 tane N8 (1'i kendimin, 2 si çevremden sorun oldu mu direk bana geliyorlar hepsine hacklemek için flash attım.. ), 1 tane C6-01 ve E7 geçti..
3 Tane N8'in de bozuk olma ihtimali var mıdır. ?..
Piyasada bir sürü Android telefon var, gidip alt sınıf bir android kullanıp kötü demek, 5800 kullanıp ıyy bastırmatik yavaş çok kötü demekle aynıdır.. Üst sınıf cihazları karşılaştırmak lazım.
Ayrıca E7 klavyenin açılmasına geç tepki veren bir telefon, klavyeyi açınca bazen ekran 2-3 saniye simsiyah kalıyor ondan sonra kendine geliyor.
680 mhz işlemcili bir telefonun 1 ghz işlemcili bir telefondan daha iyi olduğunu iddia edenlere laf anlatmaya çalışırsan yalancı oluyormuşsun bunu anladım..
680 mhz işlemcili bir telefonun 1 ghz işlemcili bir telefondan daha iyi olduğunu iddia edenlere laf anlatmaya çalışırsan yalancı oluyormuşsun bunu anladım..
şimdi, işlemci değil, önemli olan işlemciyi nası kullandığın diycem ama inanmıycan, o yüzden örnek veriyorum.
iphone nasıl büyüdü? iphone 2g ve iphone 3g ile değil mi? çünkü çok hızlıydılar.
ama sorun şu ki: sadece 64 mb ram'e ve 128mhz işlemciye sahiptiler, o zamanki çoğu cihazdan düşük. yaaa...
n'oldu? işlemciyi nasıl kullandığı önemli oldu dimi?
5800'ın 444mhz işlemcisi ve 128mb ram'i,
iphone 3g'nin 128mhz işlemcisini ve 64mb ram'ini geçemedi.
ama kime anlatıyorum ki. Senin için hız/performans, işlemci gücünden ibarettir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?