:::burak:::
Üye
Herşey ortada arkadaşlar.Herkes kendi cihazının donanımını biliyor.Apit arkadaşımız çok güzel açıklamış herşeyi.buraya gelip kimse başka firmaları övmeye ÇALIŞMASIN!
bunlar n8 i satma cabalaridir inanmayiiin!!!cunku n8 diger cihazlarin yaninda cpu dusuk kaldigi icin bunu uydurmak zorunda kaldilar,benim n8 im olsa bende gurur duyardim ama maalesef pratikte hic oyle degil pratikte hersey ortada
Hala anlamamakta ısrar edebilirsin benim için sorun olmaz ama Apit arkadaşımızın kimseyi aşağıladığı falan yok.ozggurr bence çok haklı.Tekrar söylüyorum "GERÇEKLER ORTADA"
o konuda sana katılıyorum dostum...symbian ^3 ün sadce uygulama ve oyun eksiği var gençler
680 mhz işlemci o kadar yeterli ki telefon sürekli takılıyor simsiyah ekran kalıyorNokia fan boyları anca kendinizi kandırın
kağıt üzerinde geçer ama tekrar ediyorum kağıt üzerinde
Sorunlu senin telefonun.
Sana acıyorum, o telefonu kullanıyorsun bide bu lafları ederken. Demekki sen de kendini kandırıyosun.
----------Eklendi @ 23:14:20 ---------- Yazıldı @ 23:13:37 ----------
Evet galaxy kağıt üzerinde geçer.
-Sorunlu benim telefonum!
-Sorunlu benim telefonum! Burda BOŞ laf yapacağıma ya tamir ettirmeli ya da SATMALIYIM!
-Sorunlu benim telefonum! HAKLISINIZ! Sizin telefonlar hızlı çalışıyor.
680 mhz işlemci o kadar yeterli ki telefon sürekli takılıyor simsiyah ekran kalıyorNokia fan boyları anca kendinizi kandırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?