>Pessimistic.
Üye
bunlar n8 i satma cabalaridir inanmayiiin!!!cunku n8 diger cihazlarin yaninda cpu dusuk kaldigi icin bunu uydurmak zorunda kaldilar,benim n8 im olsa bende gurur duyardim ama maalesef pratikte hic oyle degil pratikte hersey ortada
teşekkür butonuna bastım çünkü hak ettin ama bunun n8 kullanıcıları olarak farkındayız bunu herkes anlamaz samsungcular ayfoncular kabul edmez
--------------- Ekleme ---------------
eyyy gidi cahil insan eyy gidi bilgisiz mahluk eyy gidi cehalet havuzunda boğulmakta olan aciz yaratık adamlar NokiaN8in en çok satan cihaz olduğunu resmi sitelerinde açıkladı kvk genpa sitesinde adamlar stok yetiştiremedikleri için mahçup olduklarını yazdı adamlar 1ay boyunca yok sattı ben halamınoğluna alacaktım 1hafta istanbulda n8 aradim adamla 6 ay önce aldıklları galaxys leri satamadı gitti suan n8in 2.partı geldi ve stoklar %40a inmiş durumda beyinsiz yaratık kvknın genpanın ürün sayfasına gir gör adamların satışları artırmak gibi niyeti olsaydı samsung wave2 gibi her dizi sonrası reklam yapardı
çekemeyen anten taksın
Zaferutku kardeşim ne yaptın sen ya bu nasıl bi sinir haligerçi katılıyorum ama ne bilim sen baya dolmuşsun bu konuda.. N8e hep destek tam destek
evet arkadaşlar selamın aleyküm gelelim yarışmaya kimsenin birbirni paralamasına gerek yok nokia bugüne kadar evet aksaklıklar yapmıştır ama iphone samsung telefon işine girmeden önce hangi telefonları kullandınız tabkide NOKİA kmseye lafım yoktur ama nokia n8 i bir çöpmüş gibi görmeyin.GELELİM ŞİMDİ NOKİA N8 RESETLİYOR KPANIYOR AÇILMIYOR BİLMEM NE SEN HER BULDUĞUN UYGULAMAYI YÜKLERSEN TELEFONM TABİ RESETLER GİR OVİ MAĞAZAYA ORDAN YÜKLE KARDEŞİM BİLGİSAYARDAN YÜKLEME NE NOKİA N8 İ NEDE NOKİA YA YI KÖTÜLEMEYİN ARKADAŞLAR NOKİA N8 GÜZEL TELEFON HIZLI BİR SORUNU YOK BİR SORUNU OLANI VARSA GÖNDERSİN SERVİSE AMA YİNE BİR SORUNU OLAN VARSA TELEFONA BULDUĞU BİLGİSAYARDAN ANDİK GUNDİK UYGULAMA YÜKLEMESİN. TELEFON TAŞ GİBİ EKRAN DOKUNMATİĞİ AMOLED GÜZEL SİYMBİAN 3 HIZLI HİÇBİR SORUNU YOK İNTERNETTE CANAVAR İPHONE GİBİ PARMAKLA AÇILSIN CEBİMİZDE AÇILMASIN DEDİİNZ NOKİA DA ÖYLE YAPTI TELEFONU YANİ ET İSTİYOR TELEFON SÜPER ARKADAŞLAR SÖYLENECEK SÖZ YOK TELEFONA BENİM MESAJLAŞMAK İÇİN KULLANDIĞIM TELEFON VAR 3310 HALA TAŞ GİBİ ŞUNU BİLİN ARKADAŞLAR GİDİYROSUNUZ ALIYORSUNZ IPHONE 3G BÜSSÜRÜ PARA VERİYORSUUNZ BİRDE İPHONE 3GS VAR ÖRNEK VERİYOR VİDEO ÇEKİYORMUŞ SADECE VİDEO ÇEKİM FARKI İÇİN BÜSSÜRÜ PARA VERİYORSUNUZ NOKİANIN KAMERALI TELFONLARI HEPSİ VİDEO ÇEKİYOR BUNA NEDİCEKSİNİZ SİZ ŞİMDİ ENAYİ DEĞİLMİSNİZ ...............!!!!!!!!!!!!!!!
N8 SEN ONUNLA NE YAPICAKSIN ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
xD Biz Çok Şey Yapıyoruzda İ-phoneciler wawe glaxy'ciler hala uzaycıLık oynuyor
Metroda Gidiyorum SabahlarıŞarkıyı değiştirmek için Telefonumu Çıkartıyorum ve o Müthiş sahne Vagonun bir kısmı Çaktırmadan telefona bakıyor Ben Telefonumu sallıyorum ve şarkımı değiştiriyorum bu müthiş oLay acaip güldürüyor beni
N8 SEN ONUNLA NE YAPICAKSIN ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
xD Biz Çok Şey Yapıyoruzda İ-phoneciler wawe glaxy'ciler hala uzaycıLık oynuyor
Metroda Gidiyorum SabahlarıŞarkıyı değiştirmek için Telefonumu Çıkartıyorum ve o Müthiş sahne Vagonun bir kısmı Çaktırmadan telefona bakıyor Ben Telefonumu sallıyorum ve şarkımı değiştiriyorum bu müthiş oLay acaip güldürüyor beni
kardeşim sen durTelefonlar üzerinden birbirlerine bu kadar hakaret eden ve kendini paralayan arkadaşlar bana hep anlamsız gelen birşeye anlam verdiniz o da şudur; hep düşünürdüm insanlar futbola neden bu kadar fanatiklik derecesinde bağlanıp birbirlerini öldürecek duruma nasıl geldiklerine hiç anlam verememiştim ama görüyorum ki insanlar kendilerini daha da anlamsız şeyler için paralayabiliyormuş. Böyle devam edin arkadaşlar. Bende HTC Desire HD sipariş ettim neyseki HTC'nin kullanıcısı çok fazla değilde böyle anlamsız saçma sapan tartışmalar olmuyor. Siz birbirinizi yiyin üreticiler parayı kazansn...
teşekkür butonuna bastım çünkü hak ettin ama bunun n8 kullanıcıları olarak farkındayız bunu herkes anlamaz samsungcular ayfoncular kabul edmez
eyyy gidi cahil insan eyy gidi bilgisiz mahluk eyy gidi cehalet havuzunda boğulmakta olan aciz yaratık adamlar NokiaN8in en çok satan cihaz olduğunu resmi sitelerinde açıkladı kvk genpa sitesinde adamlar stok yetiştiremedikleri için mahçup olduklarını yazdı adamlar 1ay boyunca yok sattı ben halamınoğluna alacaktım 1hafta istanbulda n8 aradim adamla 6 ay önce aldıklları galaxys leri satamadı gitti suan n8in 2.partı geldi ve stoklar %40a inmiş durumda beyinsiz yaratık kvknın genpanın ürün sayfasına gir gör adamların satışları artırmak gibi niyeti olsaydı samsung wave2 gibi her dizi sonrası reklam yapardı
Samsung Wave Diye Hava Atanlar Galaxy Diye Kendini Paralayanlar Iphone Diye Canını Vermeye Kalkacak Kadar Boş Düşünceler İçinde Savrulanlar
İyi okudunuz ;Değilmi
O çok övdüğünüz süper akıllı telefonlarınızın ne kadar geri zekalı ve salakca bir sistem ile çalıştığını
Bir kez daha NOKIA mühendislerinin ne kadar zeki olduğunu
bir kez daha teknolojinin nasıl kullanıldığını
Şunuda Burdan Bastıra Bastıra Yazıyorum
İYİ OKUYUN
ASIL OLAN TEKNOLOJİ DEĞİL,ONU NASIL KULLANDIĞINDIR.... NOKIA N8
Bu Cavap Yeterde Artar
Allah Senden Razı olsun kardeş allah tuttuğunu altın etsin
allah seni bu boş düşünce havuzunda çırpınanların tepesinde eylesin emi
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHH be bu kadar işte,
olay budur
YumusakYumruk kardeşim kardeşim kardeşim
konuş konuşda bal dilinden bal dökülsün de meşhur samsungcular ıphoncular galaxy ciler dilini yutsun
hepinize yuh emi siz devam edin övmeye
antene gerek yok kardeş diğer telefonlar sadece o işe yarıyor zaten anten gibi telefonlar kullanmaya deva etsinler ihi ihi
Buraya gelip N8 kullanıcılarını bir koyun gibi lanse etmeye çalışmayın.Madem İDRAK edemiyorsunuz o zaman gidin başka forumlarda anlatın derdinizi.Herşey bu kadar ortadayken bişeyleri yalanlamanın anlamı nedir?
Eger :::burak::: kullanicisi icin diyorsan o anlamaz, 8 aydir anlatamadi kimse ona... O gelir, hakaret ettirir kendisine, sonra hakaret eder zaman zaman.. Aylardir durum budur.
Bak takip et sen de goreceksin durumun bu oldugunu..
ozgur ben ne yapiyim su yumusakyumruk un yoruma bak baskasi olsa heralde banlanirdi adminler uyuyor,gecebekcisine inanmiyorum dedigimde millet beni tasa tuttu resmen ee ben susuyummu??kanit gostermeden yazan bir insan oldugu icin inanmiyorum,burda cogu diyorki eline almadan konusma e peki 600 mhz lik iphone nasil catir catir andrroid aciyor gercekleri sakliayalimmi yani,bu dedigim gecebekcisini yorumuna ters,daha bitmedi wave 600 ile 800 mhz arasinda calisabiyor hemde normal bir sekilde zaten fabrika cikisi 800 mhz 1 ghz a kendin getiriyorsun arkadas bunlari bilmeden diger sistemlere laf aiyor sonra bizim de inamamizi bekliyor,franzlist bir ara gpu siralanmis bir site gosermisi orda aynen su yaziyor broadcom normalde iyi bir gpudur ama n8in islemcisine takili olmasi onu kotu yapiyor aynen bu yaziyor simdi bunlari okuyoruz sonra gcebekcisi cikiyor boyle boyle diyor kusura bakmada ben inanmiyorum
inanmak isetdiginize inanmayin biraz arastirin kendiniz bulun dogruyu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?