Evet Beyler fbnin 1. Golü...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

google1988

Üye
6 Pas içerisinde havada kaleciye TEMAS fauldür.. Dolayısıyla orada faul yoktu bence demek yanlış olur..
alkışlarım bu lafııı.........
 
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Off ilker ben seni banlamaktan bıktım sen hala yeni nick alıp geliyorsun bunu 1 kez daha yaparsan ilker nickin tamamen kilitlenecektir biradaha açılmamak üzere..!!!
 

wincih

Üye
Originally posted by MiStA Fb@Oct 4 2005, 05:49 PM
yuh yaa yuh ne eli be el war ama kalecinin eli anelka sadece kalecinin eline wuruyo o hızla yukseldigi icin o gol werilmezse elden deil dendigi gibi faulden werilmeye bilirdi ama bence faulde yok
[post=184675]Quoted post[/post]​

haaa doru kurallarda kafaya voleybolda smaç atar gibi çıkmakta vardı yahu kafaya bir eli havaya kaldırıp çıkıldığı ne zaman görülmüş yaaaa bi gidin :off: :vur:
 
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
canım kardesim sen kafaya nasıl cıkıyon ellerini vucuduna mı yapıstırıyon
 
ibonline

ibonline

Üye
sevgili ilker hala bu konuyumu tartışıyorsun
yeter ağa yavvvv
 
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
walla dogru soyluyon hala bunu tartısıyolar gerci aralarında bende warım ama kardesim bnm yazdıgıma bisey dems bnde cwp werdim olay bitti gtti
 

sambadisakkarit

Üye
Anelka kaleciye faul yapmıştır. Ceza sahasındaki tüm futbolcular bu faulü görmüşlerdir ve hatta "gol oldu" diye sevinmemişlerdir. Hakem golü kendisi yaratmıştır. Yan hakem buna mani olmamıştır. Sonuçta atılan gol nizamidir. Çünkü golü hakem vermiştir.

Gelelim asıl meseleye... Konya'nın 3 ya da 1 puan ile çıkabileceği bir maçın kaderi değişmiştir. Her takım üst düzey veya teknik futbol oynayamaz. Bazı takımlar motivasyon veya dirençli bir futbol oynar. Hakemin bu hatası Konya takımının direncini kırmıştır. Sonuçta maç başına konan; galibiyet halinde 240, beraberlik halinde 80 milyar olarak belirlenen kazanç el değiştirmiştir. Kısa vadede en küçük etki Konya'nın kesesine olmuştur.

Ankaragücü maçında da Galatasaray son dakikada Ümit Karan ile 3 puanı kurtarırken yine bir hakem hatası söz konusudur. Bu maçta da kısa vadede Ankaragücü takımının 80 milyar TL kazancı bir anlamda elinden alınmıştır.

Uzun vadede takımların ligteki konumları, şampiyonlukları, küme düşmeleri vs. etkilenebilir.

Super Lig'in bu hale gelmesinin tek nedeni hakemler mi? Bir kısmınız bu soruya evet yanıtını vereceksiniz. Ancak ben bu konunun sorumluları olarak dört büyük kulübü görüyorum.

"El değmemiş temiz bir lig istiyoruz" diye pankartlarla çıkıyor bu takımlar sahaya. Ama kendi kulüpleri kendi haklarını korumak adı altında diğer kulüplerin haklarını hiçe saymaktan vazgeçmiyor.

Dört büyük kulübün Türkiye liglerinde senelerdir hüküm sürdükleri bir gerçek. Son yıllarda bu kulüplerin vergi affına uğratılması, naklen yayın gelirlerinden fazla pay almamaları halinde ligten çekileceğiz gibi tehditlerinin sonuç vermesi bize şunu gösteriyor: Ligi federasyondan öte bu dört kulüp idare ediyor.

Bence hakemler çok büyük baskı altındalar. Nasıl mı? Bu dört büyük kulübün federasyon tarafından dolaylı da olsa kollandığını; vergilerinin affedildiğini, yayın gelirlerinden fazla pay aldıklarını bilmeleri dahi hakemlerin bu kulüplerin lehlerine hata yapmalarına yetecektir. Merkez Hakem Komiteleri gelip gidecektir. Ancak hakemlerin üzerindeki bu psikolojik baskı asla bitmeyecek.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor'un kavgaları bitmez. Peki bu kavgalarla zaman öldürürken Türk futbolunun geleceği ne olacak?
 

oteb

Üye
Yaa arkadaşlar, bu konu gereğinden biraz fazla uzamadı mı sizce???
 

sambadisakkarit

Üye
Konunun uzayıp uzamadığını sorgulayarak görüş belirtilmesine mani olduğunuzun farkında mısınız?
 
Haberci

Haberci

Üye
Bu konu hala güncelliğini yitirmemiştir. Görüş bildirmek, düşüncelerini ifade etmek isteyen arkadaşlarımızın lütfen şevkini kırmayalım.İstemeyen arkadaşlarımız konuyu es geçerlerse o konu bi müddet sonra zaten kendiliğinden gerilere düşecektir.Saygılar...
 

oteb

Üye
Originally posted by Haberci@Oct 11 2005, 06:32 AM
Bu konu hala güncelliğini yitirmemiştir. Görüş bildirmek, düşüncelerini ifade etmek isteyen arkadaşlarımızın lütfen şevkini kırmayalım.İstemeyen arkadaşlarımız konuyu es geçerlerse o konu bi müddet sonra zaten kendiliğinden gerilere düşecektir.Saygılar...
[post=188580]Quoted post[/post]​
Sayın Haberci, elbette böyle bir paylaşım hatta muhabbet ortamında kişilerin bir konu ile ilgili olarak fikirlerini beyan etmeleri gayet doğaldır. Ancak benim bir üstteki mesajımda, olayın (maç) meydana gelmesinin, konu açılmasının üzerinden çokça zaman geçti. Bunlar ancak konu sıcakken keyfi, tartışması, gırgırı yapılacak şeyler diye düşünüyorum. Ya da konuyla ilgili başka bir gelişme yaşanır, onun üzerine konuşursunuz. Lafı daha fazla uzatıp da ukalalık ta etmek istemiyorum. Elbette, canınız isterse yine yazabilirsiniz. Ama zannedersem yazdıklarıma en iyi tercüman yine olayın kahramanı oldu. İşte Anelka'nın sözleri:

Hiçbir maçta hakemlere saygısızlık etmediğini ve bundan sonra da etmeyeceğini belirten Anelka, 'Artık bu hakem konusu rafa kalkmalı' dedi.

Konyaspor'a attığı gayri nizamı gol konusunun hala gündemde tutulması, Nicolas Anelka’yı bezdirdi. Fenerbahçe ile yaptığı sözleşmede kulübün örf ve adetlerine uyacağı, hakemlere sonuna kadar saygı duyacağı maddelerinin yer aldığını ifade eden Fransız yıldız, “Şu ana kadar oynadığım maçlarda hiçbir zaman hiçbir hakeme saygısızlıkta bulunmadım. Bundan sonra da bulunmayacağım. Bu hakem konusunun artık rafa kaldırılmasını istiyorum. Çünkü herkes birgün hata yapabilir'' diye konuştu...
 
Haberci

Haberci

Üye
Kendini diğer arkadaşlarının yerine koy...Bak sen de gayri ihtiyari olarak cevap vermek zorunda kaldın :) Yani konu gündemden düştüğünde alttaki yerini alacaktır... Saygılar... ;;)
 

CooL'n'Quiet

Üye
ya hala burdamısınız hocalar nerdeyse 2 hafta gecti önümüzdeki maclara bakalım artı ölen olana care yok demi ama?
 

_GiTaRisT_

Üye
bu konu hala tartışılıyor way bea..madem öyle bizde bişe yazalım yaww..

eliyle attıysa atı.sonuçta son karar gol..şimdi bunu ne biz değiştirebiliriz nede o büyük ikramiyeyi kaybeden adam varya işte o :DD

neyse arkadaşlar bizim jardelde atardı eskiden :DD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
505
RomeusTR
Cevap
5
Görüntüleme
455
Baydırman
Kingmortall
Cevap
2
Görüntüleme
417
haltie


Üst Alt