Twente 4-1 Bursaspor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Twente 4-1 Bursaspor


Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ikinci maçında 3-1'in rövanşında Hollanda'da Twente'ye uzatmalar sonucunda 4-1 yenilerek Avrupa defterini kapattı.


UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında kendi sahasında 1-0 geriye düştüğü mücadelede güçlü rakibi Twente karşısında karşılaşmayı 3-1 kazanarakturu geçmek için büyük bir avantaj yakalayan Bursaspor, rövanşta bu avantajını koruyamadı. Karşılaşmanın normal süresi 3-1 sona erdi ve uzatma devrelerine geçildi. Timsahlar ikinci uzatma devresinde bitime 4 dakika kala Twente'nin bulduğu gole cevap veremedi ve Avrupa'ya veda etti.

Twente'nin golleri 6 ve 116 dakikasında Fer, 61 dakikada Shilder ve 62. dakikasında Guiterrez'in ayağından geldi. Yeşil beyazlıların tek golünü ise 45+3'. dakikada Pinto kaydetti. Karşılaşmanın 89. dakikasında Busrasporlu Basser ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı. Pozisyona itiraz eden Bursaspor Teknik Direktörü ertuğrul sağlam da maçın hakemi tarafından tiribüne gönderildi.

MAÇIN AYRINTILARI

- Dk. 116: Fer ceza sahası içinde topa gelişine vurdu ve golü yaptı. 4-1
- İlk uzatma devresinde de gol sesi çıkmadı...
- Karşılaşmanın 90 dakikası 3-1 bitince maçta uzatma devrelerine gidildi.
- Dk. 89:
Basser ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Karara ititraz eden ertuğrul sağlam da oyundan atılıyor.
- Dk. 62:Bursaspor santrayı yaparken topu kaptırdı ve 1 dakika sonra Gutierrez'in ayağından bir gol daha yedik.. 3-1
- Dk. 61:
Schilder ceza sahasına girmeden yerden vurdu ve top filelerimize gitti.. 2-1
-
İkinci yarıya Bursaspor başlıyor...
- İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi...
- Dk. 45+3:
Pinto penaltı noktası üzerinde boş pozisyonda topu önünde buluyor ve sert bir vuruşla golü buluyor. 1-1
- Dk.26 :
Ömer Erdoğan ceza sahasında eliyle dokundu ve hakem penaltı kararı veriyor. Fer penaltıyı gole çevirdi. 1-0
- Maçın ilk dakikaları çok hızlı geçiyor. Her iki takımda rakip kalede tehlikeli pozisyonlar buluyor...
- Karşılaşmaya Twente'li oyuncular başlıyor.

GURBETÇİLER AKIN ETTİ

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Hollanda'nın Twente takımıyla karşılaşan Bursaspor'u gurbetçiler yalnız bırakmadı. Hollanda'nın yanı sıra Almanya'dan gelen taraftarlar, maçtan önce Enschede kentindeki stadın önünde toplanarak takımlarına destek verdi. beşiktaş fenerbahçe ve galatasaray formaları giyenlerin de yer aldığı taraftarlar stat önünde, “Timsah yürüyüşü” yaparak, Bursasporlu futbolcuları taşıyan otobüsü teazhüratlarla karşıladı.

Meşaleler yakarak futbolcu ve teknik heyeti alkışlayan taratarlar, “Bu maçı alacağız, başka yolu yok” ve “Teksas Avrupa” diye tezahüratta yaptı. Gurbetçilerin yoğun ilgisi Bursaspor'a ayrılan bin 500 biletin maçtan önce tükenmesine yol açarken, bazı taraftarların karaborsadan bilet aldıkları belirtildi. Gişelerde 17,50 avroya satılan biletlerin karaborsada 60 avroya kadar yükseldiği kaydedildi.

Maçı Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de izlerken, yeşil-beyazlıların yeni transferi Fernando Belluschi de tribünde yer alarak, takımına destek verdi.
Yeşil-beyazlılarda sakatlığı devam eden Serdar Aziz kadroya alınmazken, ev sahibi ekip sahaya Twente ise sakatlıkları bulunan Andreas Bjelland ve Nacer Chadli'den mahrum çıktı.

Twente: Mihaylov - Wisgerhof, Schilder, Rosales, Douglas - Brama, Fer, Janssen (Dk.60 Gutierrez), Tadic - Castaignos, Bulykin(Dk. 60 Verhoek)
Bursaspor: Carson - Gökçek Vederson, Ömer Erdoğan, Chretien, İbrahim Öztürk - N'Diaye(Dk. 82 Adem Koçak), Batalla, Ozan İpek (Dk. 40 Hakan Aslantaş), Musa Çağıran - Sestak, Pinto
 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
geçmiş olsun
 
haltie

haltie

Üye
Amatörlukten başka bişey değil ertuğruldan ve aykuttan bişey olmaz kayseriye 3 atarlar onu bunu yenerler ama avrupada önüne gelene yenilirler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt