evet arkadaşlar forumun en geçimsizini seçiyoruz

sizce forumun en geçimsizi kim

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
kurtoğlu85 bak ferrette oyunu sana vermiş forumdan sonra görüşcen yaa bizimleeee

sonbela

Üye
bir an bende varım sandım ama bana anket yapmaya gerek yok benden sonnraki gecimsizi ceciyorsuunuz

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
bir an bende varım sandım ama bana anket yapmaya gerek yok benden sonnraki gecimsizi ceciyorsuunuz

yok arkadasım sen yoksun gecimsizlerin arasında seni patavatsızların arasına koyacam bir sonraki ankettesin sennn

FerreT

Üye
Bence bu ankette en gereksiz iki kişi Nazy ve Dreamboys69..Ama anket açıldığı yer itibari ile doğru konumda

Salihyet

Üye
yorum yok bu konular bana ters

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu ankette en gereksiz iki kişi Nazy ve Dreamboys69..Ama anket açıldığı yer itibari ile doğru konumda

Arkadasım Nazy ile görüştüğümde bu ankette olmayı kendi istedi benimde adımı yaz diye

dreamboys69 a gelince merak etme oda en az benim kadar vukuatlı

benim ne vukuatım varmışbir konu göster

sonbela

Üye
yok arkadasım sen yoksun gecimsizlerin arasında seni patavatsızların arasına koyacam bir sonraki ankettesin sennn
unutma ama bak gercekten acarsan sevinirim öyle bir anket ya şimdi şüphelenmeye başladım ne yapsam hakkımda düşüncelerinizi yazın diye topic mi acsam ya merak ettimm hakıım da kim ne düşünüyor

kurt bey

Üye
unutma ama bak gercekten acarsan sevinirim öyle bir anket ya şimdi şüphelenmeye başladım ne yapsam hakkımda düşüncelerinizi yazın diye topic mi acsam ya merak ettimm hakıım da kim ne düşünüyor
ya sende kendimi gösterecem diye acaip acaip işlere kalkışma gözünü seveyim.

Nazy

Üye
Güzel Kardeşim Kimse Kimsenin Hakkında Bişeyler Düşünmüyor...
Ve Bu Konuda Öylesine Sırf Makara Olsun Diye Açıldı
Hatta Ben Kendimi Bilerek Yazdırdım Çok İststediğini Bilseydim Senide Yazdırırdım

Altun.

Üye
walla ben özel olarak dj gentleman diyorum

sonbela

Üye
ya nazy kurtoglu zaten bende sakasına diyorum ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...