Everestin Yeni Rezilliği

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Everestin Yeni Rezilliği
Everest KM-2921 Klavye Fare Setindeki Farenin Rezilliği
Klavyesi Bir Ayrı Kendi Bir Ayrı Dandik Olan Setimizde Yetmiyor Her Geçen Gün Yeni Şeyler Öğreniyoruz.Adamlar Klavye Fare Yapmış Ama Pil Yuvasını + - Kutuplarını Doğru Yapamamış.Tek Benim Kulladığım Klavyede Değil Tümünde Aynı.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: PALA.

PALA.

PALA.

Üye
Şu farelere USBden şarjlı sistem yapsalar varya çok güzel olur. 1 ay gitse yeter.
logitech fare vardı 5 yıldır kullanıyorum bu sene sağ tuş arada tek tıkladığım halde çift tıklıyor butonu değiştirmek lazım

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Şu farelere USBden şarjlı sistem yapsalar varya çok güzel olur. 1 ay gitse yeter.
logitech fare vardı 5 yıldır kullanıyorum bu sene sağ tuş arada tek tıkladığım halde çift tıklıyor butonu değiştirmek lazım
Var Zaten Bir Yandan Doluyo Diğer Yandanda Kullan.Hatta Pil Şarj Cihazida Alabilirsin Oda Olabilir

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
normal duracell piller yaklaşık 1.5 yıl gidiyor.
Birde duracelin %70 fazla gideni varmış (normal duracele göre) onu denedim para tuzağı normal duracelden farkı yok.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
normal duracell piller yaklaşık 1.5 yıl gidiyor.
Birde duracelin %70 fazla gideni varmış (normal duracele göre) onu denedim para tuzağı normal duracelden farkı yok.
Benim Bu Fare İle Max 1 2 Ay İlerisi Yok Bitiyo.Durasel Diyosunda Orjinal Mi ? Bazıları Başka PPilleri Alıyo Kaplamalarını Söküp Durasel Yazıp Geçiyo :D

PALA.

PALA.

Üye
Benim Bu Fare İle Max 1 2 Ay İlerisi Yok Bitiyo.Durasel Diyosunda Orjinal Mi ?
Bendeki AA pil senin kullandığın AAA mah değerleri arasında bile 2-3 kat fark olur. Şarjlı pil kullanıp 1 ay giderse iyi sayılır.
Orjinal duracell piller 2 tanesi 3-4 tl ye alınır parasının hakkını veriyor. Ayrıca akma-oksitlenmede olmuyor.
bahsettiğim %70 fazla performans veren pil teknosadan almıştım bir dahada almam

• Beğen
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Yaklaşık 5 senedir ve kullanıyorum. ile en az 2.5 yıl gidiyor.Üstelik nerdeyse her gün oyun oynarım.

Koradam

Üye
Everest üretici bir firma değil . Sadece marka basan bir firma yani ürünlerinin hepsini Çin'de yaptırtıp marka bastırıyor üretim ile uzaktan yakından alakaları yok.

• Beğen
Arsfid

Arsfid

Üye
gardaşlar ya bi konu hakkında bilgi almak istiyorum ama nereye ve nasıl konu açacağımı bilmiyorum

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
Yaklaşık 5 senedir ve kullanıyorum. ile en az 2.5 yıl gidiyor.Üstelik nerdeyse her gün oyun oynarım.
Bendede m505 logitech var.
Aktif olarak kullanırım ama duracelin normal olanı ile turbo olanı arasında fark yok gibi 1.5 - 2 yıl gidiyor.

• Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
gardaşlar ya bi konu hakkında bilgi almak istiyorum ama nereye ve nasıl konu açacağımı bilmiyorum
forumun ana sayfasına gel bölümlerin isimlerine bak açmak istediğin bölümü seç sağ üste kocaman yeni konu diye seçenek çıkacak

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve Arsfid
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
PALA.

PALA.

Üye
Yayları kısa kaldığı için temassızlık oluyor, arayı kapatmak lazım. Bende bir tanede a101 deki fareden var iş görüyor onlarda ama uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Kablosuz(pilleride var yanında) 8.95 tl ye almıştım, bundan para kazanıyorlar :)

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Yayları kısa kaldığı için temassızlık oluyor, arayı kapatmak lazım. Bende bir tanede a101 deki fareden var iş görüyor onlarda ama uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Kablosuz(pilleride var yanında) 8.95 tl ye almıştım, bundan para kazanıyorlar :)
Yok Pil Yönlerini Ters Basmışlar.Çok Dandik Gerçekten

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
Bende temas etmiyor sandım :) O nasıl bir mühendislik harikası icatmış öyle. Bilgilendirme için sağol

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
cihanata_1

cihanata_1

Üye
everst ten ne beklenir ki:)

• Beğen