eveeet dakiika bir gol bir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eveeet dakiika bir gol bir
arkadaslar bu nokia adamı delirtir valla dün süitele belle güncellemesi yapmıştım herşey normal indirdi yazılımı yükledi geri yükledi telefonunuz güncel güle güle kullanın dedi verdi telimi buraya kadar hersey güzelde ya kardeşim birgün sonra arama gereci güncellemesimi yayınlanır bugün yazılım güncellemesinde arama gereci cıktı gelde çıldırma

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪

polluxea♪

polluxea♪

Üye
nokia bu dostum alısman gerekirdi coktan :ehe

_ardaa

_ardaa

Üye
Bunda çıldıracak ne var anlamadım tam olarak sorun ne ki?

_ardaa

_ardaa

Üye
Arkadaş pr1.0 zamanını bilmiyor o zaman:)

Bu güncelleme olayı sadece bize değil ki 700 701 603 vs belleli cihazlar da var

covar

covar

Üye
biraz daha beklicez sorunlarımız hallolcak güncellemeler cıkcak sıkıntıya gerek yok belle gayet iyi calışıyo beğendm ben

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaş pr1.0 zamanını bilmiyor o zaman:)

Bu güncelleme olayı sadece bize değil ki 700 701 603 vs belleli cihazlar da var

arkadasım ben hepsini iyi biliyorum ayrıca diger cihazlar iççin olabilir güncellemeden 24 saat geçmeden yeniden güncelleme koyması acayip olan millet aya tarifeli uçak seferi koycak neredeyse nokia bi güncellemeyi bile dogru dürüst beceremiyo eminim yarın baktığımızdada yeni bir güncelleme olacaktır ben belle service pack1 bekliyorum yarın

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadasım ben hepsini iyi biliyorum ayrıca diger cihazlar iççin olabilir güncellemeden 24 saat geçmeden yeniden güncelleme koyması acayip olan millet aya tarifeli uçak seferi koycak neredeyse nokia bi güncellemeyi bile dogru dürüst beceremiyo eminim yarın baktığımızdada yeni bir güncelleme olacaktır ben belle service pack1 bekliyorum yarın

Çıldırmayın üstadım nokia bu.Enazından güncellemesiz kaldık diyemezsiniz.Durdu durdu,habire güncelleme gönderiyor:kop:

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
arama gereci güncellemesi yeni bir şey değil çoktan vardı benim 603 de:oke:

KO9

KO9

Üye
böyle insanlara telefon vermiyeceksin arkadaş bu ne yaw nokia zamanında alıştırdı kullanıcıya yönelik güncellemeler çıkartıp sattığı ürünü geliştirmeye şimdi herkes armut piş ağzıma düş ayağında nokia kaç çeşit telefon üretiyor her tip kullanıcıya göre bişiler çıkarıyor ha bu sizi rahatsız ediosa gidin iphone alın. Adamlar sana satarken bu özellikleri vaad etmiyorduki. Bi pr1.0 a bak bide şimdiki belleye bak tüketim çağındayız arkadaşım adamlar bişiler üretiyor ve genelde iyisini üretmeye çalışıyor kimse kimseye zorla nokia aldırmıyor. Sıfırdan belle yükledim ben sızdırmadan sonra telefon daha bi stabil hale geldi istediğim widgetlarıda tek tek yükledim telefonum işini yapıyor. Bence sorun telefonlarda yazılımlarda değil sorun kafada çıkıyor...

• Beğen
Tepkiler: ozgur0909
Türe

Türe

Üye
buna mı çıldırıyosun ?? :ah

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arama gereci güncellemesi yeni bir şey değil çoktan vardı benim 603 de:oke:

e iyide kardeşim belleli tellere güncelleme olarak yayınladın arama gerecini belle güncellemesi yayınlıyosun ekle yazılıma milleti ne ugrastırırsın be susak

avianca

Üye
eksikleri görüp iyileştirmeside iyi birşey bence. Ya yayınlamasaydı da çıldırsaydık..

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
e iyide kardeşim belleli tellere güncelleme olarak yayınladın arama gerecini belle güncellemesi yayınlıyosun ekle yazılıma milleti ne ugrastırırsın be susak

Doğru Diyorsun Ama Yapack Birşey Yok Nokia İşte Bu :bilmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
böyle insanlara telefon vermiyeceksin arkadaş bu ne yaw nokia zamanında alıştırdı kullanıcıya yönelik güncellemeler çıkartıp sattığı ürünü geliştirmeye şimdi herkes armut piş ağzıma düş ayağında nokia kaç çeşit telefon üretiyor her tip kullanıcıya göre bişiler çıkarıyor ha bu sizi rahatsız ediosa gidin iphone alın. Adamlar sana satarken bu özellikleri vaad etmiyorduki. Bi pr1.0 a bak bide şimdiki belleye bak tüketim çağındayız arkadaşım adamlar bişiler üretiyor ve genelde iyisini üretmeye çalışıyor kimse kimseye zorla nokia aldırmıyor. Sıfırdan belle yükledim ben sızdırmadan sonra telefon daha bi stabil hale geldi istediğim widgetlarıda tek tek yükledim telefonum işini yapıyor. Bence sorun telefonlarda yazılımlarda değil sorun kafada çıkıyor...

senin gibileride foruma almamak lazım nasıl insanmışım veya sen nasıl bi insansın

----------Eklendi @ 17:10:34 ---------- Yazıldı @ 17:08:34 ----------

buna mı çıldırıyosun ?? :ah

arkadasım bu bahanesi tuz biber oluyo üstüne önemli olan nokianın bize karsı ciddiyetsizliği

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konu çok alakasız. Başlık ve içerik...

• Beğen
Tepkiler: ozgur0909
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt