Şakire laf yok sopa: Vurma vurma al kırdın kırdın :züü:
Baranbaris Üye İhtiyar007' Alıntı: Şakire laf yok Genişletmek için tıkla ... Vurma vurma al kırdın kırdın
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap Konu Sahibi brnbrs' Alıntı: @fireslashex kardes profil foton cok reel Genişletmek için tıkla ... eyvallah özenerek çekindim kardeş kötümü çıkmışım aman beğenmediysen değiştirim
brnbrs' Alıntı: @fireslashex kardes profil foton cok reel Genişletmek için tıkla ... eyvallah özenerek çekindim kardeş kötümü çıkmışım aman beğenmediysen değiştirim
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Yok be iyi bu Genişletmek için tıkla ... adamla alay ettim sende ciddiyemi aldın
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: (bug da kaldım ) Genişletmek için tıkla ... ayran iç
İhtiyar007 Üye fireslashex' Alıntı: ayran iç Genişletmek için tıkla ... ayran diyon bira smileyi ekliyon
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: ayran diyon bira smileyi ekliyon Genişletmek için tıkla ... ayran bu ayran
İhtiyar007 Üye deadhmachine' Alıntı: Ekmek yoksa pasta yesinler.... Genişletmek için tıkla ... Sabah akşam pasta yiyo zavallılar
deadhmachine' Alıntı: Ekmek yoksa pasta yesinler.... Genişletmek için tıkla ... Sabah akşam pasta yiyo zavallılar
İhtiyar007 Üye _YldzEnes_' Alıntı: Konuları mı karıştırdın Genişletmek için tıkla ... orda gereksiz olurdu gereksizlerde gerekli olduğu için gereksizlere attım
_YldzEnes_' Alıntı: Konuları mı karıştırdın Genişletmek için tıkla ... orda gereksiz olurdu gereksizlerde gerekli olduğu için gereksizlere attım