Evcil Hayvanlar Bölümü Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Evcil Hayvanlar Bölümü Hakkında
Evcil hayvanlar bölümünü hakkında ayrı bir forum olmasını istiyoruz... Kendi forumumuzun alt forum olarak Hobi Katagorisinin alt forumu olmasını istemiyoruz... Adminlerin Dikkatine.

Aziz™

Aziz™

Üye
konu başlığını düzeltirsen daha iyi olur:islik

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aynısını Garip ve ilginç olaylar bölümü için de istiyorum :islik

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Mr.H[e]LL;2055560' Alıntı:
Evcil hayvanlar bölümünü hakkında ayrı bir forum olmasını istiyoruz... Kendi forumumuzun alt forum olarak Hobi Katagorisinin alt forumu olmasını istemiyoruz... Adminlerin Dikkatine.
Kim kim istiyorsunuz?İstiyoruz demişsin de..

Aziz™

Aziz™

Üye
bence bu hali iyi hem çok tutulan bir bölüm değil belli bir kitle takılıyor orda.ayrı bir bölüm yapılması gerekli olsaydı bence çoktan yapılırdı:oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bölüm hem yeteri kadar aktif değil, hem de ayrı bir bölüm olarak açıldığında kategori kalabalığı oluyor ve forum uzuyor.. Zaten evcil hayvanlarla uğraşmak bir hobi değil mi? En güzeli bu oldu gibi..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Zaten hasan gerekeni söylemiş :op: daha birşey söylemeye gerek yok.

Emir

Emir

Üye
Arkadaşlar bölüm hem yeteri kadar aktif değil, hem de ayrı bir bölüm olarak açıldığında kategori kalabalığı oluyor ve forum uzuyor.. Zaten evcil hayvanlarla uğraşmak bir hobi değil mi? En güzeli bu oldu gibi..
Haklısın kardeşim

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Peki ya Garip ve ilginç olaylar bölümü ?
Aktif bir bölümdü 3 gün öncesinde şimdi ne yorumlar var ne konular ...
Kaybolup gidecek ışte ...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bulamıyor ki millet o bölümü :)
Taşındığı zaman bulmak için 5 dakika aramıştım :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben ilettim de ise yaramadı :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Doğru , senin sözün daha değerli :hih: :ehe :ehe

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Bir konu açtım kimlere tercumanlık yaptım valla iyi oldu bu konu...

Pure Life

Pure Life

Üye
Aynısını Garip ve ilginç olaylar bölümü için de istiyorum :islik

Katılıyorum.O bölümde bariz bir azalma oldu.
Arkadaşlar garip ve ilginç olaylar genelde gazete haberlerini içermiyormu? Evet içeriyor. Gazete gibi kategorileri açtığınızda hepsini önünüzde görebiliyorsunuz. Ama yinede konu dışı kategorileri hakkındaki şikayetlerinizi ve isteklerinizi bana pm atarsanız sevinirim. O bölüm üzerinde hala çalışıyorum sizin bana söylediğiniz şekilde "tabi çoğunluğun isteği üzerine" değşiklikler yapabilirim. Konu dışını hepimiz kullanıyoruz. Hep beraber en güzel şekline sokalım.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
En güzel şekli eskisiydi zaten :)
Isterseniz bir konu açayım ve oylama yapalım sonuca göre hareket edelim ...
Negatif bir sonuç çıkarsa bu konu hakkında bir daha ağzımı açmam ...
O bölümde öğrendim ben herşeyi :)
Garip durumlar , ilginç olaylar haber ise bu durumda herşey haber ... Mizah bölümünde de komik haberler var öyleyse o bölümü de habere taşıyalım ... Bilim ve teknoloji ve motorlu araçlar bölümündeki konuların büyük çoğunluğu da haber ve haber sitelerinden alınıyor ... Onları da haber bölümüne alalım :)
Aktiflik gösteren bir bölümü haber bölümünün alt forumu yapmak hiti ve konu açma isteğini düşürecektir ve düşürmüştür , isteyen de gidip bakabilir o bölüme :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt