Kim kim istiyorsunuz?İstiyoruz demişsin de..Mr.H[e]LL;2055560' Alıntı:Evcil hayvanlar bölümünü hakkında ayrı bir forum olmasını istiyoruz... Kendi forumumuzun alt forum olarak Hobi Katagorisinin alt forumu olmasını istemiyoruz... Adminlerin Dikkatine.
Kim kim istiyorsunuz?İstiyoruz demişsin de..
Haklısın kardeşimArkadaşlar bölüm hem yeteri kadar aktif değil, hem de ayrı bir bölüm olarak açıldığında kategori kalabalığı oluyor ve forum uzuyor.. Zaten evcil hayvanlarla uğraşmak bir hobi değil mi? En güzeli bu oldu gibi..
Katılıyorum.O bölümde bariz bir azalma oldu.Peki ya Garip ve ilginç olaylar bölümü ?
Aktif bir bölümdü 3 gün öncesinde şimdi ne yorumlar var ne konular ...
Kaybolup gidecek ışte ...
Katılıyorum.O bölümde bariz bir azalma oldu.

Bunu ben bir ileteyimBulamıyor ki millet o bölümü
Taşındığı zaman bulmak için 5 dakika aramıştım![]()

Aynısını Garip ve ilginç olaylar bölümü için de istiyorum![]()
Arkadaşlar garip ve ilginç olaylar genelde gazete haberlerini içermiyormu? Evet içeriyor. Gazete gibi kategorileri açtığınızda hepsini önünüzde görebiliyorsunuz. Ama yinede konu dışı kategorileri hakkındaki şikayetlerinizi ve isteklerinizi bana pm atarsanız sevinirim. O bölüm üzerinde hala çalışıyorum sizin bana söylediğiniz şekilde "tabi çoğunluğun isteği üzerine" değşiklikler yapabilirim. Konu dışını hepimiz kullanıyoruz. Hep beraber en güzel şekline sokalım.
Katılıyorum.O bölümde bariz bir azalma oldu.