Havalar iyimiş :D
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Xperia Pro alsaydım daha güzel ev ekranlarım olurdu Seninkiler de şık olmuş.
Hasan Üye minoo' Alıntı: Ekranlariniz cok karisik Genişletmek için tıkla ... Bi tek rambo da düzen var gerisi çok karışık
minoo' Alıntı: Ekranlariniz cok karisik Genişletmek için tıkla ... Bi tek rambo da düzen var gerisi çok karışık
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Hasan' Alıntı: Bi tek rambo da düzen var gerisi çok karışık Genişletmek için tıkla ... Mino: Sana yok
Hasan' Alıntı: Bi tek rambo da düzen var gerisi çok karışık Genişletmek için tıkla ... Mino: Sana yok
tempestshine Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Benim ev ekranlarıda çok sade be
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Benim ev ekranlarıda çok sade be
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Ne güzel ev ekranları varmış ---------- Eklendi @ 14:32:03 ---------- Yazıldı @ 14:31:47 ---------- minoo masaüstü diyordu de mi
Ne güzel ev ekranları varmış ---------- Eklendi @ 14:32:03 ---------- Yazıldı @ 14:31:47 ---------- minoo masaüstü diyordu de mi
tempestshine Üye Hasan' Alıntı: sis editor ü nap/can Genişletmek için tıkla ... Levent abi (noss_bar) telefonda program Türkçeleştirmeyi anlatıcak.Sis editör lazım onun içinde.Öyle duruyor işte
Hasan' Alıntı: sis editor ü nap/can Genişletmek için tıkla ... Levent abi (noss_bar) telefonda program Türkçeleştirmeyi anlatıcak.Sis editör lazım onun içinde.Öyle duruyor işte