Eurovision Temsilcimiz Sibel Tüzün

Sponsorlu Bağlantılar

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
su anda yarı final devam ediyo inş finale cıkarız

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ewet turkiye cıktı ve cok ii bi performans sergiledi helal olsun sibel tuzun bu kadar beklemiyodum hele bi yıldız olayı warki cok hos oldu bence

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Diğer tüm şarkılar İngilizce olmasına karşın bizim şarkımız bittiğinde diğerlerinden daha çok çığlık aldı...

Finlandiyalılardan korktuğumu da söylemeden geçemeyeceğim...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ya o finliler neydi ya ole lotr daki org mu herneyse onlara benziyolardı ehe igrençlerdi hem kendileri hemde sarkı

walla turkiye cıkanlardan en ii 3 sarkıdan biri hatta en iisi ( su anda 20 isveç var)

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Şuana kadar klasik Eurovision parçaları içinden sıyrılan iki parça var; biri Türkiye'nin, diğeriyse Hollanda'nın...

jöly

Üye
ben izlemedim nasılsa çıkamayız diiye çıktı mı?

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Son şarkı çalıyor... Sonra oylama yapılacak; oylar toplanacak... Ölme eşşeğim ölme...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
türkiye sibel tuzunle rahat finale cıkar en ii sarkı burdakilerden bide finaldekileri dinleyelim

bu izlandada oy alabilmek icin her seyi yaptı ha

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
İzlanda'nınki şarkıdan başka herşeye benziyordu... Zaten yuhalandılar...

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Şok Şok Şok! Türkiye finale kalamayacaktı... 23. sırada açıklandı... Korktum...

tofy

Üye
finale girdi tebriklerr

bakalım 23 ünde ne olacak

Caine

Caine

Üye
finale kaldığımıza dua edin. hayatımda gördüğüm en yeteneksiz en kötü sesli sanatcılar hepsi yunanistanda yaff bizimki kötünün iyisi

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(tofy &#064; May 19 2006, 12&#58;36 AM) [post=337705]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>bakalım 23 ünde ne olacak [/b][/quote]
Oylama bu cumartesi...

tofy

Üye
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 19 2006, 12&#58;47 AM) [post=337712]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(tofy &#064; May 19 2006, 12&#58;36 AM) [post=337705]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>bakalım 23 ünde ne olacak [/b][/quote]
Oylama bu cumartesi...
[/b][/quote]

23ünde olacak yazacağıma ne yazmışım ben d yi atlamışım

jöly

Üye
finale kaldı yani çok şaşırdım

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Diğer şarkıları dinleseydin böyle demezdin... Bu şarkıyla ilk 3&#39;e hatta birinciliğe layığız...

bladix

Üye
insallah kazanirizda bence o sarkiyla hayal gibi tam çalismamilar gereken ilgiyi göstememisler bence

msw

msw

Üye
tebrikler

a21a

a21a

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 19 2006, 12&#58;51 AM) [post=337718]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Diğer şarkıları dinleseydin böyle demezdin... Bu şarkıyla ilk 3&#39;e hatta birinciliğe layığız...
[/b][/quote]

hatta birinciyiz bence...

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Cumartesi akşamı oylama 38 ülke tarafından yapılacak... Tüm yarı finalist ve finalist ülkeler ile yarışmaya bu sene katılmayan Sırbistan Karadağ&#39;da oylamaya katılacak.

Bizim şarkımız diğerlerinin yanında çiçek; çiçek...

Üst Alt