Eurovision Temsilcimiz Sibel Tüzün

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
Geçen sene rezildik bu sene olmayalımm Yunanistanı dagıtalımm yavvv ama bence Manga gitseydi daha ii olurdu ya ManGa çok ii bi çıkış yapardı ama napalımm

abuvice

abuvice

Üye
Aslında hepside iyi iş yapardı..

ABC

ABC

Üye
neyse artık önemli olan sibel tüzünün iş yapması destekleyeleim

PoSiTiVe_1

Üye

<span style="color:#006600">forumda küfürlü, argo konuşmak yasaktır.</span>

ouSahin

ouSahin

Üye
POSTİVE ABİ BURANIN FORUM KURALLARINI OKUMADIN GALİBA DAHA YENİSİN AMA KÜFÜR YOK BURDA KIZLARDA VAR FARKINDAYSAN SAYGILI OLALIM TERBİYELİ OLALIM GÖKHAN43 CEZA GELSİN BENCE ÇOK SAYGISIZCA HAREKET KÜFÜRÜNÜ KENDİNE SAKLA HERKEZDEN ÖZÜR DİLE

mAd_girL

mAd_girL

Üye
djoguz forum kurallarını okumaktan bahsedıosun büyük harfle yazmamayı ögren bi

ouSahin

ouSahin

Üye
baya kızdımda ondan küfür etmek harfi büyük yazmaktan daha kötü degilmi

abuvice

abuvice

Üye
tartışmayalım arkadaşlar..

CK1991

CK1991

Üye
Başka biri olabilirdi

swedeniz

swedeniz

Üye
ceza ile candan erçetin olabilirdi ikisi manyak düet yapıolar

ABC

ABC

Üye
ceza zaten herkesle düet yapıyor.bana kalsa tarkanı yollardım ama adama kabul etmez tabi ki düşünsenize bi kazanamadığını bütn imajı yerle bir olur walla

darkred

darkred

Üye
en azından geçen seneki kızdan daha iyi olacağı kesindir.sonuncu bile olsa ben razıyım.en azından sesi güzeldi derim

ABC

ABC

Üye
harbi ha neydi adı gülseren miyidi neydi rimirimiley aman hophop catla düşman walla şaka maka cok berbattı ya

Darkmayne

Darkmayne

Üye
Ewet tam bir fiyaskoydu bu sefer en azından bildiğimiz biri katılıyor hayli de iddialı ilk 3e gircem diyo zor ama keşke girse..Fakat Türkçe parça mecburiyeti benim canımı sıkıyor keşke ingilizce olsaydı&#33;&#33;&#33;

keano

Üye
her eurovision&#39;a yaziyom bunu... kendi yorumum bu.. katilan sanatcilar(santci denirmi bilinmez geneline) 6ay sonra kimse bi daha gormuyo, sarkilar dandirik pop cins bisey, verilen oylar sarkinin kalitesi ile alakasiz, TAMAMEN politik... bu yarisma aslinda avrupalarinin birbirlerine ne gozle bakltiklarinin bi olcu aleti gibi bisey... tamamen sacmalik bence...

slayer

Üye
haklısın...
ama sarkılar hoş...
geçen yıl isveç; norweç; isviçre; romanya.. Çok güzeldi.. Dandik deil...

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
<div class='quotetop'>(..&#58;&#58;Riddick&#58;&#58;.. &#064; Jan 7 2006, 01&#58;51 PM) [post=247429]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bence &#39;&#39;Hepsi&#39;&#39; gurubu gitmeliydi...
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(DJOGUZ &#064; Jan 8 2006, 12&#58;39 PM) [post=248270]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Geçen sene rezildik bu sene olmayalımm Yunanistanı dagıtalımm yavvv ama bence Manga gitseydi daha ii olurdu ya ManGa çok ii bi çıkış yapardı ama napalımm
[/b][/quote]

Niekine hepsi aday olmusmusydu yoksa icinden mi bole gecti.. Ama hepsi veya manga super olurdu..

Sagokey falan salla... Rap sevmiyen adam cok var...

Bde ing olsa daha iyi olurdu..

dr.isocan

Üye
sibel tüzünlede başarılı olacağımızı hiç zannetmiyorum. türkçe söyleyecekse hiç mi hiç...

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
İngilizce ile katılınca kendi kültürünü tam manasıyla yansıtmamış oluyorsun. Çünkü en önemli kültür öğesi dildir.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 12 2006, 06&#58;59 PM) [post=251059]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İngilizce ile katılınca kendi kültürünü tam manasıyla yansıtmamış oluyorsun. Çünkü en önemli kültür öğesi dildir.
[/b][/quote]
belki haklısın ama gecen yıl veyaa ondan önceki senelerde türkçe katılındıda noldu Türkiye&#39;yi rezil edip geldiler

Üst Alt