Eto Feneri Redetti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Eto Feneri Redetti
'Eto'o Fener'i reddetti':ehe

İspanya'nın yüksek tirajlı spor gazetelerinden Sport, Barcelona'nın Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o'nun, Fenerbahçe'nin transfer teklifini geri çevirdiğini iddia etti.
14.5.2008

Sport gazetesinin internetteki sitesinde yer alan haberde, kadrosunda Mateja Kezman ve Roberto Carlos gibi oyuncuları bulunduran Fenerbahçe’nin gelecek sezon için büyük bir takım yaratmak istediği ifade edilerek, "Fenerbahçe, yıldız futbolcu olarak Eto’o’yu istiyor ve güçlü bir şekilde geliyor. Parasal hiçbir kısıntı da yapmıyor" denildi. Tranfer iddialarına oldukça sık yer veren gazetelerden Sport’a göre, Fenerbahçe’nin Eto’o’ya sezon başına 7 veya 8 milyon avro önerdiği, ancak Barcelonalı futbolcunun teklifi kabul etmeye yanaşmadığı öne sürüldü.

Eto’o’nun ilk olarak Mallorca, daha sonra da Barcelona gibi "milliyetçi kulüplerde" oynadıktan sonra gideceği yeni takımında aynı özelliği istemediğini yazan İspanyol gazetesi, alternatif olarak İngiltere’den Totenham ve İtalya’dan İnter takımlarının bulunduğunu kaydetti.

Quattro

Quattro

Üye
teklif var ısrar yok kendi bilir etoo cum!:ehe:ehe

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Hic sasirmadim Nedense :kop:

kurt bey

kurt bey

Üye
Şuan şoktayım,inanamıyorum. Eto fbnin teklifini reddetti demek, vay anasını:kop:Terbiyesiz eto

Quattro

Quattro

Üye
Bazıları menajerlerinden görüşme randevusu bile alamazken biz teklif yapabiliyoruz. Gelmesi zor tabii..

kurt bey

kurt bey

Üye
Bazıları menajerlerinden görüşme randevusu bile alamazken biz teklif yapabiliyoruz. Gelmesi zor tabii..

Önemli olan alamayacağın değil, getirebileceğin futbolcularla görüşmek, yoksa artık takımınızın red edilmesindendemi gurur duyorsunuz:allalla:

Quattro

Quattro

Üye
Önemli olan alamayacağın değil, getirebileceğin futbolcularla görüşmek, yoksa artık takımınızın red edilmesindendemi gurur duyorsunuz:allalla:
Ne alakası var fenerbahçe etoo nun istediği parayı veremiyormu etoo ben fenerbahçede oynamak istiyorum dese alamayacakmıyız o finansa sahip bir kulübüz şuan. Etoo nun istediği parayı biz zaten veriyoruz kendi gelmek istemiyor.Türkiyede beşiktaş gibi köklü bir camia bu futbolcuların menajerlerinde bile randevu alamadığı kendi yetkili kişilerinin ağzından açıkladı bilmem anlatabildimmi.

looney

looney

Üye
fenerbahce adamı alamazdı ki zaten sırf reklam olsun die alıcaz diyorlar :D

toprakumit

toprakumit

Üye
Mesele para değil mesele italyada ve ingilterede oynamak istemesi :(

arslansem

arslansem

Üye
Bak hele vay adi adam oldu mu şimdi :utan
Sen git koskoca dünya kulubünü reddet olacak iş mi bu? :kop::kop::kop:

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
tabi reddeticek işi yok feneremi gelicek

maynak çocuk

maynak çocuk

Üye
feneri kim ister ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt