E kullanmayın o zaman? :D
'İbrahim' Üye minoo' Alıntı: E kullanmayın o zaman? Genişletmek için tıkla ... Benim için farketmez istisna durumlar dışında kullanmam
minoo' Alıntı: E kullanmayın o zaman? Genişletmek için tıkla ... Benim için farketmez istisna durumlar dışında kullanmam
minoo Üye Konu Sahibi Sonuç Tubim kazandın Aslında size şaka yapmıştım. Bu oyunun galibi Tubimdi. Hepinizi eliyorum şu an
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: Sonuç Tubim kazandın Aslında size şaka yapmıştım. Bu oyunun galibi Tubimdi. Hepinizi eliyorum şu an Genişletmek için tıkla ... minoo benı güldürüp dıskalife etmek mı amacın dün nasıl aradım ama uyuıyodun dımı
minoo' Alıntı: Sonuç Tubim kazandın Aslında size şaka yapmıştım. Bu oyunun galibi Tubimdi. Hepinizi eliyorum şu an Genişletmek için tıkla ... minoo benı güldürüp dıskalife etmek mı amacın dün nasıl aradım ama uyuıyodun dımı
minoo Üye Konu Sahibi Tusem'' Alıntı: minoo benı güldürüp dıskalife etmek mı amacın dün nasıl aradım ama uyuıyodun dımı Genişletmek için tıkla ... Yavrum gülebilrsin oyun bitti dün Yok kız uyumuyodum ben uyumadım gece hiç ama tel şarjdaydı görmedim Snra da msj attm cvp vermedin
Tusem'' Alıntı: minoo benı güldürüp dıskalife etmek mı amacın dün nasıl aradım ama uyuıyodun dımı Genişletmek için tıkla ... Yavrum gülebilrsin oyun bitti dün Yok kız uyumuyodum ben uyumadım gece hiç ama tel şarjdaydı görmedim Snra da msj attm cvp vermedin
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: Yavrum gülebilrsin oyun bitti dün Yok kız uyumuyodum ben uyumadım gece hiç ama tel şarjdaydı görmedim Snra da msj attm cvp vermedin Genişletmek için tıkla ... verdım kızım kafam güzel yazdım ya
minoo' Alıntı: Yavrum gülebilrsin oyun bitti dün Yok kız uyumuyodum ben uyumadım gece hiç ama tel şarjdaydı görmedim Snra da msj attm cvp vermedin Genişletmek için tıkla ... verdım kızım kafam güzel yazdım ya
minoo Üye Konu Sahibi Kamil onu gidip vodafone hattıma atmışsın. Ben Turkcell kullanmıyo muyum Senin harbiden kafan güzelmiş Yirim kafanı
Kamil onu gidip vodafone hattıma atmışsın. Ben Turkcell kullanmıyo muyum Senin harbiden kafan güzelmiş Yirim kafanı
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: Kamil onu gidip vodafone hattıma atmışsın. Ben Turkcell kullanmıyo muyum Senin harbiden kafan güzelmiş Yirim kafanı Genişletmek için tıkla ... kızım sabaha karsı 5de uyudum .7de uyandım aşıdaydım tum gun kafamda hala cocuk sesi var..ıcmıs gıbym arycam bdaha senı kendıme gelınce demekkı ona atmısımm
minoo' Alıntı: Kamil onu gidip vodafone hattıma atmışsın. Ben Turkcell kullanmıyo muyum Senin harbiden kafan güzelmiş Yirim kafanı Genişletmek için tıkla ... kızım sabaha karsı 5de uyudum .7de uyandım aşıdaydım tum gun kafamda hala cocuk sesi var..ıcmıs gıbym arycam bdaha senı kendıme gelınce demekkı ona atmısımm
minoo Üye Konu Sahibi Kapatak mı sizce bu konuyu? Çok demokratik bir konu oldu bu yahu ----------Eklendi @ 22:44:20 ---------- Yazıldı @ 22:40:32 ---------- Kih kihh anket ekledim 10 gün de anketi bekleyelim, sonucunda ne olursa onu yapalım
Kapatak mı sizce bu konuyu? Çok demokratik bir konu oldu bu yahu ----------Eklendi @ 22:44:20 ---------- Yazıldı @ 22:40:32 ---------- Kih kihh anket ekledim 10 gün de anketi bekleyelim, sonucunda ne olursa onu yapalım
minoo Üye Konu Sahibi pelın_' Alıntı: kapatmayalım bence kız bu arada aldım pc yi sonnda Genişletmek için tıkla ... Hahah şükür. Yoksa ben kanser olcaktm artk
pelın_' Alıntı: kapatmayalım bence kız bu arada aldım pc yi sonnda Genişletmek için tıkla ... Hahah şükür. Yoksa ben kanser olcaktm artk
pelın_ minoo' Alıntı: Hahah şükür. Yoksa ben kanser olcaktm artk Genişletmek için tıkla ... ama yine çok kavga ettim tamir edilmemiş bire bir degişim dedi ellerınde aynı pc den kalmamıs bana başka pc verdıler ay ne kavga ne kavga görmelıydın
minoo' Alıntı: Hahah şükür. Yoksa ben kanser olcaktm artk Genişletmek için tıkla ... ama yine çok kavga ettim tamir edilmemiş bire bir degişim dedi ellerınde aynı pc den kalmamıs bana başka pc verdıler ay ne kavga ne kavga görmelıydın
pelın_ minoo' Alıntı: E şmdi başka pc mi verdiler sna hahah Kısmet değilmş o sna Genişletmek için tıkla ... Aynen öle oldu kısmet diyilmiş bu daha güzel
minoo' Alıntı: E şmdi başka pc mi verdiler sna hahah Kısmet değilmş o sna Genişletmek için tıkla ... Aynen öle oldu kısmet diyilmiş bu daha güzel
pelın_ minoo' Alıntı: Fark ödedin mi? Genişletmek için tıkla ... tabikide hayır yolarım hepsını valla ne farkı
minoo' Alıntı: Fark ödedin mi? Genişletmek için tıkla ... tabikide hayır yolarım hepsını valla ne farkı