Ne kesiyonuz bu bayram? :hmmm Hindi kesiyoruz hindi de sensin @Gulu Gulu
KingDroid Üye Gulu Gulu' Alıntı: Ne kesiyonuz bu bayram? Genişletmek için tıkla ... Hindi kesiyoruz hindi de sensin @Gulu Gulu
Gulu Gulu' Alıntı: Ne kesiyonuz bu bayram? Genişletmek için tıkla ... Hindi kesiyoruz hindi de sensin @Gulu Gulu
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Hindi kesiyoruz hindi de sensin @Gulu Gulu Genişletmek için tıkla ... Diğeri nerede?
frknkrc44' Alıntı: Hindi kesiyoruz hindi de sensin @Gulu Gulu Genişletmek için tıkla ... Diğeri nerede?
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Diğeri nerede? Genişletmek için tıkla ... @HelloAndroid gel gulu gulu
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: @hello Android gel gulu gulu Genişletmek için tıkla ... Aynen ama yanlış yazmışsın @HelloAndroid
frknkrc44' Alıntı: @hello Android gel gulu gulu Genişletmek için tıkla ... Aynen ama yanlış yazmışsın @HelloAndroid
AIS Üye Yok ki ne zaman kesiyoruz? frknkrc44' Alıntı: İki hindiyi de kesiyoruz afiyetle yiyoruz tamam mı Genişletmek için tıkla ... Tamam
Yok ki ne zaman kesiyoruz? frknkrc44' Alıntı: İki hindiyi de kesiyoruz afiyetle yiyoruz tamam mı Genişletmek için tıkla ... Tamam
by_aLi_1907 Üye gulu gulu yu keselim getirin baltayı frknkrc44' Alıntı: Ben yatıyorum hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sütünü içte yat artık tv dede yazı çıktı zaten haydi çocuklar uykuya diye @Gulu Gulu
gulu gulu yu keselim getirin baltayı frknkrc44' Alıntı: Ben yatıyorum hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sütünü içte yat artık tv dede yazı çıktı zaten haydi çocuklar uykuya diye @Gulu Gulu
by_aLi_1907 Üye HelloAndroid' Alıntı: Kimse beni kesemez Genişletmek için tıkla ... tamam yat uyu sen artık sabah okula gidecen
HelloAndroid' Alıntı: Kimse beni kesemez Genişletmek için tıkla ... tamam yat uyu sen artık sabah okula gidecen
PATRON 007 Üye by_aLi_1907' Alıntı: tamam yat uyu sen artık sabah okula gidecen Genişletmek için tıkla ... Giderim ben merak etme
by_aLi_1907' Alıntı: tamam yat uyu sen artık sabah okula gidecen Genişletmek için tıkla ... Giderim ben merak etme
by_aLi_1907 Üye HelloAndroid' Alıntı: Giderim ben merak etme Genişletmek için tıkla ... okulada gidiyon yani
PATRON 007 Üye by_aLi_1907' Alıntı: okulada gidiyon yani Genişletmek için tıkla ... Hayır ya ne gitmesi 0MG90' Alıntı: Ban hakediyonuz ha Genişletmek için tıkla ... Sen mi? Neden?
by_aLi_1907' Alıntı: okulada gidiyon yani Genişletmek için tıkla ... Hayır ya ne gitmesi 0MG90' Alıntı: Ban hakediyonuz ha Genişletmek için tıkla ... Sen mi? Neden?
by_aLi_1907 Üye HelloAndroid' Alıntı: Hayır ya ne gitmesi Sen mi? Neden? Genişletmek için tıkla ... gidiyom dedin ya HelloAndroid' Alıntı: Hayır ya ne gitmesi Sen mi? Neden? Genişletmek için tıkla ... dalgamı geçiyon
HelloAndroid' Alıntı: Hayır ya ne gitmesi Sen mi? Neden? Genişletmek için tıkla ... gidiyom dedin ya HelloAndroid' Alıntı: Hayır ya ne gitmesi Sen mi? Neden? Genişletmek için tıkla ... dalgamı geçiyon
PATRON 007 Üye by_aLi_1907' Alıntı: gidiyom dedin ya dalgamı geçiyon Genişletmek için tıkla ... Hayır okula gitmiyorum. Gide bilirim aslında ne var orda? Ama öğrenci gibi değil tabi
by_aLi_1907' Alıntı: gidiyom dedin ya dalgamı geçiyon Genişletmek için tıkla ... Hayır okula gitmiyorum. Gide bilirim aslında ne var orda? Ama öğrenci gibi değil tabi