Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu bir yarışma değil. Her zaman birbirimize rakip oluyoruz. Bu kez karşı karşıya değil yan yana olalım. Birlikte bir şeyler yapalım istedim. Ve bu oyunun sonucunu da merak ediyorum. Oyun şu; 1 hafta boyunca oyuna katılmak isteyenlerin ifade kullanması yasak. Her konuya "" "" "" falan yazıyoruz ya, bunlar olmadan ne olacak merak ediyorum. Gülmek bile yasak. Durun son kez güleyim
Ee katılmak isteyen var mı?
Bu konuda da ifade kullanmak YASAKTIR! Katılanlar
şaka yapıyorum be sordumya sana zaten bende noldu şimdi yasakmi diyilmı?
greenmile
Üye
Kararı Pınar verecek
Xilence
Kapalı Hesap
Murat abi şimdi Öm yi felan karıştırmayalım. Sen korkma.
minoo
Üye
Konu Sahibi
Pm'den yasak değil tabii ki nerden bilcez. Ama bu konuda yasak. Ziyaretçi mesajlarından da yasak. Biz hiç kullanmadık ziyaretçi mesajlarından da. Oğuzcan'ım sen de gel bakayım aramıza kih kih.
Zaten bir çok mesajı editledim sayfalara tek tek bakarsan. Ne yapayım? Mod'un mesajını mı editleyeyim Ali'ninkini? Hem farkındaysan listeye yazılmadan önce hepimiz son kez "dur son kez güleyim" oldu. Hatta editlemeyi bırak birinin mesajını da olduğu gibi sildim canım.
Bu konuda oyunda olmasanız bile ifade kullanmıyoruz.