Tamam şu dakikadan itibaren sen de yarışmadasn.
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Bize sordun mu onuda yarismaya alırken ? Genişletmek için tıkla ... Hayır Sormadı
Sukut-u Hayal' Alıntı: Bize sordun mu onuda yarismaya alırken ? Genişletmek için tıkla ... Hayır Sormadı
NEXUS Üye maxirabit' Alıntı: İstisna olabilir sonucta odullu yarisma degil Genişletmek için tıkla ... aslında ilk konuya mesaj atan bendim açıldığı gibi testuser123 yani yan hesabımla banlıydım o yüzden bu hesapla yazamadım.
maxirabit' Alıntı: İstisna olabilir sonucta odullu yarisma degil Genişletmek için tıkla ... aslında ilk konuya mesaj atan bendim açıldığı gibi testuser123 yani yan hesabımla banlıydım o yüzden bu hesapla yazamadım.
minoo Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: Bize sordun mu onuda yarismaya alırken ? Genişletmek için tıkla ... Sormam mı gerekiyordu?
Sukut-u Hayal' Alıntı: Bize sordun mu onuda yarismaya alırken ? Genişletmek için tıkla ... Sormam mı gerekiyordu?
maxirabit Üye .NeXuS.' Alıntı: aslında ilk konuya mesaj atan bendim açıldığı gibi testuser123 yani yan hesabımla banlıydım o yüzden bu hesapla yazamadım. Genişletmek için tıkla ... Beni de ekleyin tarzinda o nickten gormuslugun var
.NeXuS.' Alıntı: aslında ilk konuya mesaj atan bendim açıldığı gibi testuser123 yani yan hesabımla banlıydım o yüzden bu hesapla yazamadım. Genişletmek için tıkla ... Beni de ekleyin tarzinda o nickten gormuslugun var
UpOneTR Üye minoo' Alıntı: Sormam mı gerekiyordu? Genişletmek için tıkla ... Evet sorman gerekiyosu kac saat gecti yarisma baslayali bu kadar yarismaciya sormadan kafana göre kimseye alamazsın
minoo' Alıntı: Sormam mı gerekiyordu? Genişletmek için tıkla ... Evet sorman gerekiyosu kac saat gecti yarisma baslayali bu kadar yarismaciya sormadan kafana göre kimseye alamazsın
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Evet sorman gerekiyosu kac saat gecti yarisma baslayali bu kadar yarismaciya sormadan kafana göre kimseye alamazsın Genişletmek için tıkla ... yav ilk katılımcı bendim banlı olduğum için bununla mesaj atamadım ilk mesaja bak @TestUser123 Yan Hesabım.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Evet sorman gerekiyosu kac saat gecti yarisma baslayali bu kadar yarismaciya sormadan kafana göre kimseye alamazsın Genişletmek için tıkla ... yav ilk katılımcı bendim banlı olduğum için bununla mesaj atamadım ilk mesaja bak @TestUser123 Yan Hesabım.
UpOneTR Üye .NeXuS.' Alıntı: yav ilk katılımcı bendim banlı olduğum için bununla mesaj atamadım ilk mesaja bak @TestUser123 Yan Hesabım. Genişletmek için tıkla ... Tamam bunu alinmadan once soylemen gerekiyodu ne diye tartışma yarattırıyosun surda ?
.NeXuS.' Alıntı: yav ilk katılımcı bendim banlı olduğum için bununla mesaj atamadım ilk mesaja bak @TestUser123 Yan Hesabım. Genişletmek için tıkla ... Tamam bunu alinmadan once soylemen gerekiyodu ne diye tartışma yarattırıyosun surda ?
maxirabit Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Sakinim zaten Genişletmek için tıkla ... Gozden kacmis olabilir,bu konuda ben bile gordum onu Sukut-u Hayal' Alıntı: Tamam bunu alinmadan once soylemen gerekiyodu ne diye tartışma yarattırıyosun surda ? Genişletmek için tıkla ... Sakindin ya
Sukut-u Hayal' Alıntı: Sakinim zaten Genişletmek için tıkla ... Gozden kacmis olabilir,bu konuda ben bile gordum onu Sukut-u Hayal' Alıntı: Tamam bunu alinmadan once soylemen gerekiyodu ne diye tartışma yarattırıyosun surda ? Genişletmek için tıkla ... Sakindin ya
minoo Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: Evet sorman gerekiyosu kac saat gecti yarisma baslayali bu kadar yarismaciya sormadan kafana göre kimseye alamazsın Genişletmek için tıkla ... Çok da güzel alırım. En baştan yazmasaydı bekleyin diye, zaten almazdım.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Evet sorman gerekiyosu kac saat gecti yarisma baslayali bu kadar yarismaciya sormadan kafana göre kimseye alamazsın Genişletmek için tıkla ... Çok da güzel alırım. En baştan yazmasaydı bekleyin diye, zaten almazdım.
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Tamam bunu alinmadan once soylemen gerekiyodu ne diye tartışma yarattırıyosun surda ? Genişletmek için tıkla ... üzgünüm kardeş sölemem gerekiyordu. hatalıyım.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Tamam bunu alinmadan once soylemen gerekiyodu ne diye tartışma yarattırıyosun surda ? Genişletmek için tıkla ... üzgünüm kardeş sölemem gerekiyordu. hatalıyım.
minoo Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: Tamam bunu alinmadan once soylemen gerekiyodu ne diye tartışma yarattırıyosun surda ? Genişletmek için tıkla ... Söyledi zaten. İlk sayfadaki ilk mesajlar.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Tamam bunu alinmadan once soylemen gerekiyodu ne diye tartışma yarattırıyosun surda ? Genişletmek için tıkla ... Söyledi zaten. İlk sayfadaki ilk mesajlar.
NEXUS Üye minoo' Alıntı: Söyledi zaten. İlk sayfadaki ilk mesajlar. Genişletmek için tıkla ... hemen ilk mesaj.
minoo' Alıntı: Söyledi zaten. İlk sayfadaki ilk mesajlar. Genişletmek için tıkla ... hemen ilk mesaj.
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Tamam susun Genişletmek için tıkla ... şikayet mi etsem ciddi olup olmadığın belli değilde.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Tamam susun Genişletmek için tıkla ... şikayet mi etsem ciddi olup olmadığın belli değilde.