kurtuldu işte ne güzel
minoo Üye Konu Sahibi muhammed4949' Alıntı: kurtuldu işte ne güzel Genişletmek için tıkla ... Kurtuldu ne demek yahu kimsenin kafasına silah dayayıp almadık yarışmaya.
muhammed4949' Alıntı: kurtuldu işte ne güzel Genişletmek için tıkla ... Kurtuldu ne demek yahu kimsenin kafasına silah dayayıp almadık yarışmaya.
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: Kurtuldu ne demek yahu kimsenin kafasına silah dayayıp almadık yarışmaya. Genişletmek için tıkla ... bi yerden sonra o duruma düşmüştük
minoo' Alıntı: Kurtuldu ne demek yahu kimsenin kafasına silah dayayıp almadık yarışmaya. Genişletmek için tıkla ... bi yerden sonra o duruma düşmüştük
minoo Üye Konu Sahibi Arkadaşlar isteyen yarışmadan çıkmak istediğini söyleyebilir. Kimseyi zorla tutmuyoruz. İlla ifade kullanmanıza gerek yok. Çıkmak istiyorum deyin yeter.
Arkadaşlar isteyen yarışmadan çıkmak istediğini söyleyebilir. Kimseyi zorla tutmuyoruz. İlla ifade kullanmanıza gerek yok. Çıkmak istiyorum deyin yeter.
NEXUS Üye minoo' Alıntı: Ya unuttuk abi seni ya. Dur hadi bi istisna yapalım. Alıyorum listeye. Genişletmek için tıkla ... tamamdır yalnız bu saatten sonra sayılsın benimki
minoo' Alıntı: Ya unuttuk abi seni ya. Dur hadi bi istisna yapalım. Alıyorum listeye. Genişletmek için tıkla ... tamamdır yalnız bu saatten sonra sayılsın benimki