Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kim kesecek onu şimdi @mino tavuk işi var yapabilirmisin mangalı da @Revengeful yapar mekan ayarlama da kim olsun @Genc007
erkeklerin maaşı bayanların yaşı sorulmazz
kim kesecek onu şimdi @mino tavuk işi var yapabilirmisin mangalı da @Revengeful yapar mekan ayarlama da kim olsun @Genc007
erkeklerin maaşı bayanların yaşı sorulmazz
@Jan bunca senedir konusuruz ama yaşını sormamışımdır yada sordum unuttum @Genc007 açken sen sen değilsin açlıgını yoket bence similey kullanmamak için zor tuttum kendimi
Jan
Üye
Aramızda 7 yaş var king
Kingmortall
Üye
@Jan estafurullah kardeşim o senin krallıgın profilim canlandı be bakın profilime biraz
@Jan bunca senedir konusuruz ama yaşını sormamışımdır yada sordum unuttum @Genc007 açken sen sen değilsin açlıgını yoket bence similey kullanmamak için zor tuttum kendimi
Yaşım 32 maaşım 2,5 – 3 bin arası gidip geliyor şükür idare ediyoruz .. Bu arada inşaat amelesiyim
İstanbul sancaktepe deyim ayrıyetten delimiyim neyim ? Niye kendimi ifşa ediyorum lan