Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Etkinlik Daveti 5,5: İfade Kullanmak Yasak!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall
Üye
eveet öpün aganızın elini aganın eli tutulmaz 3 5 bişey at parti yapıcaz @Jan
Jan
Üye
İsim can değil Jan ın farklı bir hikayesi var .. Anlatamam şuan çümkü uzun hikaye , bizimkisiiiii bir aşkkk hikayesiiiiii siyah beyaz filimmm gibi biraaazzz sesim de karga gibi ıyy
Kingmortall
Üye
o degil de aramızda gizli casus olabilir @Revengeful senden bahsettim
Jan
Üye
Sormadan edemicem ne partisi ? On the beach mi ? Smiley smiley leyy leyy
Mesaj beğenirkene hep soruyor bu mesajı beğen diye tekrar ! Ayar oluyorum yaa c6–01 kullandığım için hala ondan olsa gerek.. Ama napim kardeşim vazgeçemiyorum bu telefondan android alam da bunu çöpe mi atam ? He
Mesaj beğenirkene hep soruyor bu mesajı beğen diye tekrar ! Ayar oluyorum yaa c6–01 kullandığım için hala ondan olsa gerek.. Ama napim kardeşim vazgeçemiyorum bu telefondan android alam da bunu çöpe mi atam ? He
TurkSaw 816 dediğin Htc dimi yengen sağolsun onu pazarda çaldırdı .. Ve 400 tl . Faturaların parası vs.. Sağlık olsun didik . 152 den telefonu kitlettik ama kullanırlar zannedersem ..
TurkSaw 816 dediğin Htc dimi yengen sağolsun onu pazarda çaldırdı .. Ve 400 tl . Faturaların parası vs.. Sağlık olsun didik . 152 den telefonu kitlettik ama kullanırlar zannedersem ..