Etkinlik Daveti 5,5: İfade Kullanmak Yasak!

Sponsorlu Bağlantılar

Etkinlik ne zaman başlasın?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jan

Jan

Üye
Sebep ?

• Beğen
Tepkiler: AIS ve Baydırman
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Arkamdan neler demişsiniz be yazıklar olsun hepinize. Kural ihlali yapanlar elendi.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall, AIS ve Baydırman
Jan

Jan

Üye
Hem bizi ifadesiz bırak hemde zeytin yağı gibi üste çık minooo efendi.. Yok öyle yağma senin bizim psikolojimizii bozmaya hakkın yoooookkkk kahretsiz artık sıkıldıkk anlıyo musunnn sıkıldık .. Ne abarttım ama hee

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve AIS
AIS

AIS

Üye
Hem bizi ifadesiz bırak hemde zeytin yağı gibi üste çık minooo efendi.. Yok öyle yağma senin bizim psikolojimizii bozmaya hakkın yoooookkkk kahretsiz artık sıkıldıkk anlıyo musunnn sıkıldık .. Ne abarttım ama hee
Abarttigin için tebrik ederim

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi

Kafanıza silah dayamadım ki katılın diye. İsterseniz herhangi bir konuda ifade kullanıp kendinizi eleyebilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Kafanıza silah dayamadım ki katılın diye. İsterseniz herhangi bir konuda ifade kullanıp kendinizi eleyebilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takılıyor size sayın modum.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Jan

Jan

Üye
Öyle bişey yok kardeşimmm hem niye başka bir konuda ifade kullanayım ki ? Kullanacak olsam burda kullanırım alla allaa .. Neyse haso ile neco naparsınız arka dişlerim ?

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Dünyanın en kolay yarışması herhal. Ama ödül yok o kötü. Kazanan admin olsun site ona devredilsin

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
Öyle bişey yok kardeşimmm hem niye başka bir konuda ifade kullanayım ki ? Kullanacak olsam burda kullanırım alla allaa .. Neyse haso ile neco naparsınız arka dişlerim ?
Kola içiyorum sayın abim. Sen ne yaparsın?
Dünyanın en kolay yarışması herhal. Ama ödül yok o kötü. Kazanan admin olsun site ona devredilsin
Harun abi bayağı cimri abi. Günahını bile vermez.

• Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt