Geldim.
Baydırman Moderator minoo' Alıntı: Geldim. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin reis alemin kralı geldi be minoo' Alıntı: Falım. Genişletmek için tıkla ... Ne çıktı falına abi?
minoo' Alıntı: Geldim. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin reis alemin kralı geldi be minoo' Alıntı: Falım. Genişletmek için tıkla ... Ne çıktı falına abi?
Baydırman Moderator minoo' Alıntı: Prensip olarak okumadan çöpe atarım. Genişletmek için tıkla ... Kuşlar onları şiir sanıp okumaya çalışırken boyunları kopup ölüyormuş abi duyarlı olalım falları çöpe atmayalım. minoo' Alıntı: Ben cuara içecem. Genişletmek için tıkla ... Sakızdan kasıt sigara sandım ondan markasını sordum emin olmak için. Yasal uyarı: sigara sağlığa zararlıdır.
minoo' Alıntı: Prensip olarak okumadan çöpe atarım. Genişletmek için tıkla ... Kuşlar onları şiir sanıp okumaya çalışırken boyunları kopup ölüyormuş abi duyarlı olalım falları çöpe atmayalım. minoo' Alıntı: Ben cuara içecem. Genişletmek için tıkla ... Sakızdan kasıt sigara sandım ondan markasını sordum emin olmak için. Yasal uyarı: sigara sağlığa zararlıdır.
minoo Üye Konu Sahibi Gençler öyle bedavaya olmuyor. Oylayın bakalım konuyu. Düşük yıldız vereni banlarım allahıma.
minoo Üye Konu Sahibi Kingmortall' Alıntı: 5 yıldız verdim amirim Genişletmek için tıkla ... Adamlıkta bugün.
Baydırman Moderator Revengeful' Alıntı: Katılayım ama zaten 1.olacam..smiley kullanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Reis yine yaptın yapacağını.
Revengeful' Alıntı: Katılayım ama zaten 1.olacam..smiley kullanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Reis yine yaptın yapacağını.
Revengeful Emekli Yönetici Genc007' Alıntı: Reis yine yaptın yapacağını. Genişletmek için tıkla ... ya deme öyle şeyler
minoo Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: ya deme öyle şeyler Genişletmek için tıkla ... 1 yıldız vermiş yine ya sen nasıl insan oldun böyle?
Revengeful' Alıntı: ya deme öyle şeyler Genişletmek için tıkla ... 1 yıldız vermiş yine ya sen nasıl insan oldun böyle?
Baydırman Moderator Revengeful' Alıntı: ya deme öyle şeyler Genişletmek için tıkla ... Forumun en büyük trollü sensin galiba abi.
Revengeful' Alıntı: ya deme öyle şeyler Genişletmek için tıkla ... Forumun en büyük trollü sensin galiba abi.
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: 1 yıldız vermiş yine ya sen nasıl insan oldun böyle? Genişletmek için tıkla ... Açıklamamı yazdım bence gayet açık
minoo' Alıntı: 1 yıldız vermiş yine ya sen nasıl insan oldun böyle? Genişletmek için tıkla ... Açıklamamı yazdım bence gayet açık
Baydırman Moderator minoo' Alıntı: 1 yıldız vermiş yine ya sen nasıl insan oldun böyle? Genişletmek için tıkla ... Sen 5 yıldız verince mert abi görmese bari didim içimden Revengeful' Alıntı: Açıklamamı yazdım bence gayet açık Genişletmek için tıkla ... Ben göremiyorum reis.
minoo' Alıntı: 1 yıldız vermiş yine ya sen nasıl insan oldun böyle? Genişletmek için tıkla ... Sen 5 yıldız verince mert abi görmese bari didim içimden Revengeful' Alıntı: Açıklamamı yazdım bence gayet açık Genişletmek için tıkla ... Ben göremiyorum reis.
Revengeful Emekli Yönetici profilden bak belki yöneticiler görebiliyordur onu da .. minoo arada sistemi bozuyor
minoo Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Açıklamamı yazdım bence gayet açık Genişletmek için tıkla ... Sana yazıklar olsun. Bunca yılın hatrı var.
Revengeful' Alıntı: Açıklamamı yazdım bence gayet açık Genişletmek için tıkla ... Sana yazıklar olsun. Bunca yılın hatrı var.