vakit nakittir
SHS Üye polam234' Alıntı: Neden? Zaman lazım ama Genişletmek için tıkla ... Zaman durmuyor kardeş akıp gidiyor
polam234' Alıntı: Neden? Zaman lazım ama Genişletmek için tıkla ... Zaman durmuyor kardeş akıp gidiyor
AIS Üye SHS' Alıntı: Zaman durmuyor kardeş akıp gidiyor Genişletmek için tıkla ... Biliyorum paylaşıyorum zaten
SHS' Alıntı: Zaman durmuyor kardeş akıp gidiyor Genişletmek için tıkla ... Biliyorum paylaşıyorum zaten
minoo Üye Konu Sahibi SHS' Alıntı: i leri düşümüş iyi akşam Genişletmek için tıkla ... Peki düşümüş ne
minoo Üye Konu Sahibi polam234' Alıntı: İfade kullanacaktım Genişletmek için tıkla ... Yazarken ben de.
SHS Üye minoo' Alıntı: Peki düşümüş ne Genişletmek için tıkla ... ü yü kaynaştırdım araya üşümüş soğukta
minoo Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: @SHS @minoo Siz ikinizi hem seviyorum hem uyuz oluyorum söyleyim dedim Genişletmek için tıkla ... Evet ben de sizi. La çatlayacam bu konuda ben. Allahım daha önce hiç bi konuda bu kadar gülmemiştim ve keyif almamıştım.
Revengeful' Alıntı: @SHS @minoo Siz ikinizi hem seviyorum hem uyuz oluyorum söyleyim dedim Genişletmek için tıkla ... Evet ben de sizi. La çatlayacam bu konuda ben. Allahım daha önce hiç bi konuda bu kadar gülmemiştim ve keyif almamıştım.
AIS Üye minoo' Alıntı: Evet ben de sizi. La çatlayacam bu konuda ben. Allahım daha önce hiç bi konuda bu kadar gülmemiştim ve keyif almamıştım. Genişletmek için tıkla ... Neden çatlıyorsun ya keyif al yeter 21:00 da bilgiyi paylaşıyorum
minoo' Alıntı: Evet ben de sizi. La çatlayacam bu konuda ben. Allahım daha önce hiç bi konuda bu kadar gülmemiştim ve keyif almamıştım. Genişletmek için tıkla ... Neden çatlıyorsun ya keyif al yeter 21:00 da bilgiyi paylaşıyorum